AnimeS Expo - Фестивалът за азиатска култура, навършва 14 години

...
AnimeS Expo - Фестивалът за азиатска култура, навършва 14 години
Коментари Харесай

Фестивал за азиатска култура завършва пролетната ваканция в София

AnimeS Expo - Фестивалът за азиатска просвета, навършва 14 години и тази години ще се организира в края на пролетната почивка на 6 и 7 април . За поредна година събитието ще приветства хиляди посетители от целия свят.

Фестивалът всяка година еволюира, става все по-мащабен и предлага повече и повече прекарвания. Добавят се нови зони, нови квалификации, уголемява се пространството и притегля от ден на ден хора.

Аниме и манга, косплей, гейминг, к-поп, арт, музика, прожекции, просветителни полемики с интернационалните лектори, томболи, награди и извънредно доста разнообразни спортни и развлекателни площадки ви чакат в зала " Универсиада " в столицата.

Жури на международно равнище ще прави оценка множеството квалификации, измежду които е международното по косплей в Япония - World Cosplay Summit (WCS) . Победителите от тази подготовка отпътуват за 10 дни в Япония, с цел да показват страната ни на международното и да прегледат страната на изгряващото слънце.
 Снимка 415836
Източник:

Другата ни групова подготовка за Clara Cow " s Cosplay Cup ще изпрати спечелилите в Ротердам, Холандия, където те ще състезават с тимове от целия свят за огромната премия - една седмица екскурзия в Япония.

Тази година събитието има 14 специфични госта, като 3 от тях журират спортния формат, а останалите се включват в любителския. TinYasuo, Sophie и Liza са почетното жури за косплея, като и тримата са представяли страните си на международното и европейското състезание. TinYasuo се класира 2-ри в света, а предходната година съумя да вземе и специфичната премия на основния спонсор на международното по косплей.

Гейминг зоната ще съчетае в себе си компютърни игри, конзоли, настолни игри и 3D виртуалност . Най-големият шампионат е по играта League of Legends, като тази година спортният формат е 5v5 и 1v1 с впечатляващи награди, обезпечени от спонсорите на събитието. Допълнителните шампионати са по OSU! и Fortnite. Подготвена е доста забавна Free Play Trading Card Game зона , на която ще можете да поиграете и тествате: Yu-Gi-Oh!, Dragon Ball Super Card Game, Cardfight!! Vanguard, Universal Fighting System и Pokemon TCG!

Фестивалът тази година е денонощен, като през нощта е квалифицирано особено техно празненство за най-големите почитатели. Поканени са международно известни топ DJ, които да се погрижат купона да бъде на равнище. След извънредно сполучливите български празненства на хардкор диджей №1 в света Angerfist, идващ посетител от лейбъла Masters of Hardcore ще бъде Tha Playah , който идва у нас за първи път. Продуцира и лична музика, като неговите части постоянно влизат в профилираните ранглисти и се въртят от всички най-големи актьори в жанра.

Безупречно театрално държание и шоу, съвършена визия и страхотни сетове - всичко това е запазена марка на хардкор сцената ни, който дава обещание да направи незабравимо празненство и в София на 06.04.2019 година
 Снимка 415832
Източник:

Михаел Сладкаров , основният уредник на събитието, е горделив, че всяка година съумяват да разрастват фестивала, да прибавят от ден на ден забавни зони и да притеглят вниманието на международната косплей сцена.

Наталия Гуркова ще надникне зад кулисите на събитието, което феновете ще могат да видят и във фейсбук страницата на плана " Те са! - специфичното изявление ".

Билетите могат да бъдат закупени онлайн от уеб страницата на epay ( https://epaygo.bg/2613725031 ) или от всяка каса на EasyPay в България !
Стандартен промо двудневен билет в продажба до 5.4.2019 - 25 лева Двудневен билет на място - 30 лева Еднодневен билет на място - 20 лева VIP билет - 90 лева
(В предварителна продажба се продават само двудневни билети!)
С VIP билетите получавате:

- двудневен достъп до цялото събитие;

- опция да се снимате в специфичната ни фото зона дружно с тримата гост-жури - TinYasuo, Sophie и Liza;

- подписи от тримата ни гост-жури върху снимката/плаката A3 формат;

- извънреден мърчандайз;

- непокътнато място на първи ред в косплей залата пред основната сцена;

- достъп до VIP ложата на втория етаж;

- опция за по-ранно влизане в залата и извършване на покупки от мърч щандовете без опашка;

- обособен специфичен бърз вход/изход за залата;

ВИП билетите включват непокътнати места пред сцената, извънреден мърч и други екстри. Очаквайте скоро повече информация.

Всички гости до 12-годишна възраст влизат гратис, само че е належащо да бъдат с компаньон, закупил билет за събитието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР