Анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция" продължава да е най-гледаният

...
Анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция" продължава да е най-гледаният
Коментари Харесай

Хотел Трансилвания 3 се хареса на зрителите повече от Мама мия! 2

Анимацията "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка " продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Историята за корабния круиз на всички познати герои от предишните филми, в който се заражда нова връзка сред хора и чудовища, е гледана от 62 104 фенове и има 557 686 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На втора позиция е премиерата от предишния уикенд, подкрепена от мощна реклама и предпремиерни прожекции - "Мама мия! Отново дружно ". Продължението на филмирания мюзикъл, спечелил международна популярност и излязъл на екран преди 10 години, в което героите са сред предишното и сегашното, е гледано от 12 941 фенове и има 136 837 лв. след първия уикенд у нас.

Трето място измежду най-гледаните филми е за екшъна с Дуейн Джонсън - "Небостъргачът ". Случващото се в най-високата постройка на света, до момента в който половината е обхваната от пожар, а Уил Форд би трябвало да избави фамилията си, справяйки се с рискови бандити, е гледано от 29 182 фенове и регистрира 321 833 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Четвърта позиция е за "Ант-Мен и Осата ", основан по комиксите на "Марвъл " от 60-те години на предишния век. Отношенията сред двамата сътрудници - Скот Ланг и доктор Пим са гледани от 28 182 фенове и има 314 260 лв. доходи за 17-те дни на екраните у нас.

Пето място в топ 10 е за анимацията "Феноменалните 2 ", продължение на първият филм от 2004 година. Приключенията на фамилията Боб и Хелън Пар, което всекидневно се бори със злото и нарушителите, са гледани от 91 065 фенове и регистрират 849 897 лв. доходи за месец и половина на екраните.

Шеста позиция е за екшъна "Да обичаш Пабло ", основан по биографията на Вирхиния Валехо. Бурната любовна спекулация сред наркобарона от Колумбия и локалната телевизионна водеща, разиграла се на фона на бунтовническите групировки, взрива на кокаиновата промишленост и връзките на картелите с диктатори и президенти в Латинска и Южна Америка, е гледана от 39 433 фенове и има 361 831 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Седми по ред е различен екшън - "Бандитките на Оушън ", известен и като осми по ред филм от поредицата за дръзки и мъдро измислени кражби. Историята на Деби Оушън, която оглавява женска тайфа за грабеж на бижута по време на годишния бал на "Метрополитън ", е към този момент шест седмици на екраните у нас и е гледана от 42 663 фенове и има 383 802 лв. доходи.

Осмо място е за "Джурасик парк: Рухналото кралство " - пети филм от поредицата за връзките сред възродените динозаври и хората. Историята на героите на Крис Прат и Брайс Хауърд, които се пробват да предотвратят продажбата на оживелите от Исла Нублар динозаври на континентална земя, е към този момент седем седмици по екраните у нас и за това време са я гледали 113 673 фенове и има 1 244 521 лв. доходи.

Девета позиция е за екшъна "Сикарио 2: Солдадо ". Вторият филм за протичащото се по мексикано-американската граница - трафикът на хора и на опиати, за предотвратяването на което се включват още веднъж федералния сътрудник Грейвър и на независимия и непредсказуем Алехандро, е гледан от 16 015 фенове и има 152 676 фенове за месец у нас.

Десето място заема комедията "Ти гониш! ", основана по действителна история от вестникарска обява в "Уолстрийт джърнъл " от 2013 година. Годишната криеница на някогашни съученици, в която този път е заплетена и сватбата на единия, е гледана от 14 220 фенове и има 122 009 лв. доходи за месец на екраните у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР