Ани Цолова изгря на корицата на дамско списание, чиито фотографи

...
Ани Цолова изгря на корицата на дамско списание, чиито фотографи
Коментари Харесай

Ани Цолова се сбабичосала заради много тежка депресия?

Ани Цолова изгря на корицата на дамско списание, чиито фотографи са се постарали добре благодарение на фотошоп да заличат другояче повехналото ѝ лице. В реалност прокудената от Нова телевизия тв водеща наподобява по напълно друг метод. В последните няколко месеца Ани е подпухнала, носи се с дълбоки торбички под очите и десетки бръчки по лицето.

Периодът от 1 година, в който журналистката е безработна, я състарил необратимо. Тя към този момент не изпитвала обикновена женска суетност и като се изключи че наддала килограми, престанала да се подлага на разкрасителни процедури. Въпреки че ловко прикрива разочарованието си от свалянето си от екран, Цолова споделя, че към този момент няма предпочитание да се занимава с телевизия и бъдещите ѝ проекти са свързани с това да изнася лекции пред прохождащи публицисти, обучавайки ги по какъв начин да споделят с публиката. 

" През последната година чух безпределно доста пъти израза " Липсваш на екрана “. Казват ми го и познати, и непознати хора. Благодаря им от сърце. Днес обаче имам други проекти за професионалното си развиване. Не виждам бъдещето си в новините и публицистиката “, безапелационна е Ани. Тя за пръв път подвига завесата и разкрива истината за проваленото си светско предаване, което сякаш трябваше да започва в ефира на Нова след напускането ѝ от утринния блок, написа " Ретро ".

" Миналото лято, в един необикновен миг, телевизията ми предложи да стартира подготовка за ново предаване отвън новините и настоящата публицистика. Защо предаването не е в ефир, не мога да отговоря. Мога единствено да кажа, че последните телевизионни изследвания посочваха високо зрителско утвърждение и доверие към мен и работата ми. През февруари, по мое предпочитание, прекратих трудовия си контракт с Нова. Истината е, че имах ефирен план, друг от публицистиката. И че обмислях от много време да напусна дейната публицистика. Не бях възнамерявала момента, в който това се случи “, откровеничи журналистката.

Цолова признава, че безработицата първоначално не била толкоз тежка, тъй като съумяла да се наспи, обръщала доста повече внимание на сина си Калоян и най-накрая със брачна половинка ѝ Васил съумели да намерят още веднъж пътя един към различен, към този момент говорели повече и преживявали подем на брака си, написа " Хотарена ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР