Ани Салич и Сотир Цацаров хвърлииха бомба! Заминават на меден

...
Ани Салич и Сотир Цацаров хвърлииха бомба! Заминават на меден
Коментари Харесай

Ани Салич и Сотир Цацаров хвърлиха бомба!: Заминават на меден месец

Ани Салич и Сотир Цацаров хвърлииха бомба! Заминават на меден месец.  Много се изписа надлъж и нашир, че любовта на Ани Салич и Сотир Цацаров е завършила. След като стана ясно, че новинарката и някогашният основен държавен прокурор са двойка и заживяха под един покрив, клюките не секнаха.

Понеже водещата дълго време не разгласява общи фотоси със Сотир Цацаров, тирадата стартира. С огън  и жупел заляха Салич и предостатъчно потриваха ръце злобарите, че и тази обич е „ отишла в канала “.

Само че не познаха. Като улегнали и зрели хора Ани Салич и Сотир Цацаров взеха решение да не разгласяват всеки момент от персоналния си живот в мрежата.

И в точния миг водещата на новинарската емисия ги изненада, че двамата са дружно, обичат се и са още двойка. А пръстенът, който лъсна на ръката на журналистката загатна, че евентуално са минали скрито и под венчило.

Като гръм от ясно небе за някои пристигна информацията на самата Ани Салич, която пусна в нета. От нея стана ясно, че двамата със Сотир пътуват и даже са си спретнали спонтанен меден месец.

А дестинацията е Испания и Португалия, посочи Ани.

„ От Фаро и от Севиля, чак до София и оттатък… Поздрави за вас от нас – Ани и Сотир “, написа на профила си Ани Салич. Като гарнира с няколко красиви фотоси от пътешествието им.

Източник: Crimesbg.com, Клюки

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР