Английското издание www.carbuyer.co.uk, известно със сериозната си база за сравнение и потребителски

...
Английското издание <a
href=http://www.carbuyer.co.uk
target=_blank>www.carbuyer.co.uk, известно със
сериозната си база за сравнение и
потребителски
Коментари Харесай

Топ 10 на най-добрите големи SUV-та

Английското издание www.carbuyer.co.uk , известно със сериозната си база за съпоставяне и потребителски рекомендации както за употребявани коли, по този начин и на нови за пазара оферти, публикува класация, в която подреди десетте най-добри нови огромни SUV модела, които могат да бъдат закупени сега на пазара във Англия.

От carbuyer.co.uk разясняват, че макар че се радват на най-сериозен интерес в Съединените Американски Щати, големите всъдеходи набират все по-голяма популярност и във Англия, като са желани освен от известни личности, само че и от фамилии, търсещи гъвкаво решение за приложение в изключително разнородни условия.

Актуалното портфолио при огромните SUV модели на другите автомобилни производители предлага в действителност голяма палитра от приложения, вариращи от елегантно и първокласно решение за ежедневна приложимост, през високотехнологични системи за подпомагане на ръководството и повишаване на комфорта, до истински бойни качества отвън стандартните пътища.

На челната позиция от изданието поставят новото потомство на Land Rover Discovery, за което акцентират върху големия скок, който са направили от компанията, по повод на въвеждането на нови технологични решения. В същото време седемместният SUV предлага извънредно висок комфорт и лукс, както и впечатляващо офроуд поведение.

Втората позиция в класацията на www.carbuyer.co.uk е за настоящото Volvo XC90, за което от изданието разясняват, че е с една идея по-ниско от брилятното предложение в сегмента, а на трета класира Kia Sorento.

На четвърта позиция в класацията Топ 10 на най-добрите огромни SUV на www.carbuyer.co.uk застава Hyundai Santa Fe, след което се подреждат Audi Q7, Range Rover Sport, BMW X5, Tesla Model X, Range Rover и Volkswagen Touareg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР