Английският полузащитник Джеймс Мадисън влезе във вербален спор с фен

...
Английският полузащитник Джеймс Мадисън влезе във вербален спор с фен
Коментари Харесай

Привърженик на Лестър нападна Мадисън в социалните мрежи

Английският полузащитник Джеймс Мадисън влезе във устен спор с почитател на Лестър, който упрекна него и съотборниците му, че „ не са оставили всичко “ на терена при провалянето им от Рома в четвъртък вечер. Едно попадение на Тами Ейбрахам с глава беше задоволително, с цел да изпрати „ джалоросите “ на Жозе Моуриньо на край в Лигата на конференциите.

Ден след разочароващото отпадане, плеймейкърът на Лестър Мадисън разгласява в Туитър, че е унищожен от загубата в Рим, тъй като е оставил всичко от себе си във Вечния град. Халфът благодари на почитателите на „ лисиците “, само че явно това не бе задоволително за всички и изключително за един, който употребява момента, с цел да отвърна №10 на Лестър.

„ Страхувам се, че не си оставил всичко там, Джеймс. Използваш тази фраза, както всички 11, които са прекосявали през тухлени стени за 90-те минути и са като мъртви в края на мача. Не го използвай в случай, че имаше 2 удара и то в края на мача ", написа последователят на „ лисиците “.

With all due respect you don’t know what your talking about. The effort and the attitude of these lads I see on a daily basis is unquestionable. Sometimes you might not be good enough to win but it certainly wasn’t down to a lack of effort so I’ll respectfully disagree
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР