Английският гранд вече си осигури първото място в своята група

...
Английският гранд вече си осигури първото място в своята група
Коментари Харесай

Трима титуляри на Ливърпул не тренираха преди Милан, но двама контузени се завръщат

Английският гранд към този момент си обезпечи първото място в своята група в Шампионска лига, само че има да изиграе един финален мач - против Милан, като борбата е във вторник вечер на " Сан Сиро " и ще можете да я наблюдавате .
Очаква се Юрген Клоп да запази част от главните си играчи при визитата на Милан предвид на обстоятелството, че мачът на процедура е без значение за Ливърпул. Въпреки това германецът ще желае да затвърди положителната форма на тима, който има единствено една загуба във всички шампионати от април насам.
Преди дуела с Милан трима титуляри не упражняваха с тима - това са Джордан Хендерсън, Тиаго Алкантара и Диого Жота. Не е ясно дали става въпрос за отмалялост, травми или нещо друго, само че се допуска, че тримата едва ли ще вземат присъединяване в дуела с Милан.
Добрата вест за Ливърпул е, че двама контузени играчи се завърнаха към подготвителния развой с тима и евентуално ще бъдат разполагаем за дуела в Милано. Това са централният защитник Джо Гомес и полузащитникът Наби Кейта, който имаше няколко мощни мача през този сезон, само че травма наруши ритъма му.
Роберто Фирмино и Къртис Джоунс обаче остават в лазарета и към момента не са подготвени за възобновяване на подготвителния развой. Същото важи и за младока Харви Елиът, който стартира доста мощно акцията, само че тежка травма в глезена наложи интервенция, която го изкара от строя за няколко месеца.
Срещу Милан най-вероятно късмет ще получи Дивок Ориги, който в последния мач във Висшата лига избави Ливърпул с гол в последните секунди против Уулвс.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР