Английските национали Мейсън Грийнууд и Фил Фодън бяха изгонени от

...
Английските национали Мейсън Грийнууд и Фил Фодън бяха изгонени от
Коментари Харесай

Дуо английски национали се забърка в скандал, изгониха ги

Английските национали Мейсън Грийнууд и Фил Фодън бяха изгонени от лагера на тима. Двамата дебютираха за " трите лъва " против Исландия, само че по-късно се забъркаха в огромен скандал.

Дуото е нарушило разпоредбите и е довело девойки в хотела на отбора. Кадрите на нарушаващите карантината играчи се появиха във всички медии и получиха необятен отзив на Острова. Това принуди селекционера Гарет Саутгейт да предприеме крути ограничения.

Така Грийнууд и Фодън няма да пътуват за гостуването на Дания на следващия ден.

" За страдание, тази заран вниманието ми бе върху две момчета, които нарушиха ограниченията за предотвратяване от ковид и бързо би трябвало да ги изолираме от тима. Спазваме разпоредбите и в този момент те ще би трябвало да се приберат у дома по настрана ", съобщи Саутгейт.

" Нищо не се е случило в хотела. Все още не съм наясно с детайлите, тъй като разбрах единствено преди няколко часа. Няма да влизам допълнително детайлности. Ние почитаме разпоредбите и нямаме опция на това решение, което взимаме. Не закусваха с нас тази заран и не участваха на тренировката. "

" Отнасяме се съществено към актуалната обстановка. Изключително наивно решение, с което обаче ние ще се оправим. Осъзнавам, че са млади, само че целият свят се бори с пандемия. Опитах се да поговоря с тях, те носят отговорност и би трябвало да се извинят. За страдание, се въвлякоха в обстановка, за която ще получат доста рецензии, тъй че не искам да комплицирам още повече тяхното състояние. Разбират, че са сбъркали ", приключи Саутгейт.
 Спорен миг беляза гостуването на Англия в Исландия, гол от дузпа в продължението избави британците
Спорен миг беляза гостуването на Англия в Исландия, гол от дузпа в продължението избави британците

Уокър си изпроси два леки жълти картона и едвам не обрече отбора си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР