Английски национал влиза в тоалетната на нощен клуб, внимателно чертае

...
Английски национал влиза в тоалетната на нощен клуб, внимателно чертае
Коментари Харесай

Английски национал шмърка кокаин

Английски национал влиза в тоалетната на нощен клуб, деликатно " чертае " бяла линия от първокачествен кокаин, след което жадно стартира да шмърка през носа. На шокиращата панорама се натъква негов съотборник, който споделя историята пред английския таблоид " Сън ".

Изданието пази анонимността на своя източник, само че прецизира, че в редакцията знаят името на кокаиновия състезател. Той е национал на Англия, което надали ще се хареса на мениджъра на " трите лъва " Гарет Саутгейт.

" След като излезе от тоалетната, беше изцяло несъответстващ и не спираше да приказва нелепости - споделя източникът на " Сън ". - Освен надрусан той беше и пийнал. Мениджърът беше гневен. Той го изрита, мислейки си, че единствено е препил, само че след това разбра истината. Това несъмнено не ни оказа помощ, тъй като през целия сезон имахме проблеми в съблекалнята. "

Срамната история най-вероятно се е разиграла на 26 декември, деня след Коледа.

" Събрахме се с момчетата и треньора - да изпием по едно след мача и да се поотпуснем малко - споделя очевидецът. - Един от съотборниците ни го видя да влиза в тоалетната и да изшмърква няколко линии кокаин. Този състезател знаеше, че няма да бъде посетен от допинг ченгета в идващите няколко дни, тъй като същия ден сутринта беше дал тест за неразрешени стимуланти.Цялата тази история идва в най-лошия вероятен миг. На терена резултатите ни се усъвършенстваха доста. Но въпросният случай може да ни върне в изходна позиция. "

Ако бъде хванат с кокаин, състезател може да изгори за две години, в случай че това е първото му нарушение. Наркотикът оставя следи в кръвта на човек до 48 часа. В урината може да бъде открит и 96 часа след приложимост.

Според разпоредбите на Висшата лига играчите могат да бъдат тествани за опиати когато и да е, в това число и когато са си вкъщи.

Клубовете са длъжни да осведомят Футболната асоциация за своите подготвителни графици. Спортистите рискуват наказване за отвод да дадат проба, както и ако не спомагат изцяло на допинг ченгетата.
bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР