Английската тунинг компания Mountune разкри подробности за новия си силов пакет

...
Английската тунинг компания Mountune разкри
подробности за новия си силов пакет
Коментари Харесай

Mountune с нов силов пакет за Ford Focus ST

Английската тунинг компания Mountune разкри подробности за новия си силов пакет m330, предназначен за настоящото потомство на спортната версия ST на Ford Focus.

Стандартната версия на е оборудвана с 2.3-литров EcoBoost бензинов турбоагрегат, който е в положение да генерира максимална мощ от 280 конски сили и максимален въртящ миг от 420 Нм, и да ускори колата от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди. С цена от 599 британски лири, пакетът m330 на Mountune дава обещание нарастване на максималната мощ и въртящ миг от съответно 50 конски сили и 95 Нм.

"За нас е наслаждение най-сетне да лансираме пакета m330, който подобрява мощността и представянето на един самичък по себе си към този момент отличен автомобил ", коментира Алек Пил-Джонсън, шеф на Mountune Performance.

Друго преимущество на пакета m330 е специалното приложение за мобилен телефон mTune SMARTflash, което дава възможност на потребителите да контролират параметрите за работа на своя автомобил директно от комфорта на своя дом. От Mountune са планували опция клиентите им да могат да избират сред три режима на работа- силов, с увеличените максимална мощност и въртящ миг, Stock Performance, за връщане на заводските параметри, и Anti-Theft, който блокира запалването на мотора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР