Английската футболна лига (EFL) е подложена на натиск да започне

...
Английската футболна лига (EFL) е подложена на натиск да започне
Коментари Харесай

Положителните тестове станаха негативни: клубове искат разследване на "Ливърпул"

Английската футболна лига (EFL) е подложена на напън да стартира следствие против " Ливърпул ", оповестява The Athletic. Редица клубове в страната са се обърнали към организацията да прегледа детайлно обстановката при алените, защото оповестените позитивни проби за ковид от предходната седмица се оказаха отрицателни.

Преди 6 дни EFL полуфиналния мач в Купата на Лигата сред " Ливърпул " и " Арсенал ". Решението беше взето поради огромния брой инфектирани играчи на мърсисайдци, както и членове на треньорския щаб.

В последна сметка повторните проби демонстрираха, че само Трент Александър-Арнолд е инфектиран с COVID-19.

В неделя Юрген Клоп удостовери това и разгласи, че останалите са се завърнали към тренировките. Положителните резултати са били дадени при направени бързи проби. През предходната седмица Висшата лига и Английската футболна лига оповестиха, че минават към бързите проби вместо PCR тестванията, които се правеха до момента.

Искането за следствие от останалите клубове е аргументирано с обстоятелството, че лигата е отхвърлила молбите за отсрочване на техните мачове поради огромен брой инфектирани.

Първият полуфинал в Купата на Лигата сред " Ливърпул " и " Арсенал " ще се изиграе на 13 януари на " Анфийлд ". Седмица по-късно е плануван реваншът в Лондон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР