Ангелът на Холивуд вече е свободен!Марго Роби вече не е

...
Ангелът на Холивуд вече е свободен!Марго Роби вече не е
Коментари Харесай

Марго Роби започва нова ера без Chanel

Ангелът на Холивуд към този момент е свободен!

Марго Роби към този момент не е лице на стилния колос Chanel. И да, това може да ви звучи като неприятна вест, само че в тази ситуация всички се радват.

Многократно необикновено надарената и още по-невероятно красива актриса бе подложена на критика поради визиите, с които се появява на огромни събития като награди, министър председатели или  турове за филмите си. Те бяха 99% дело на марката Chanel, който от години има все по-лоши и неприятни попадения в сбирките си. 

Като прибавим и спорната персона на стилистката й Кийт Йънг, визиите на Марго бяха постоянно в категорията " зле облечени звезди. "

Е, да, само че това стопира дотук! 

Социалните мрежи лудо разискват най-новите изяви на най-красивата жена и най-добре платената актриса в света Марго Роби. На последните събития, в това число премиите на Governors, Марго се появи единствено и само в тоалети на Bottega Veneta, от което мнозина заключиха, че извънредният контракт на актрисата с Chanel е завършил

Потребителите на Twitter също видяха, че тези мемета, оповестени Instagram блога @diet.prada, бяха харесани и от стилистката на Марго.

Марго Роби стана дипломат на Chanel през 2018 година Не е ясно дали австралийската актриса ще се причисли към италианската къща Bottega Veneta, само че ние нямаме самообладание да забележим какво следва! 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР