Ангел Стоянов бе назначен за генерален директор на БДЖ, съобщава

...
Ангел Стоянов бе назначен за генерален директор на БДЖ, съобщава
Коментари Харесай

Назначиха Ангел Стоянов за генерален директор на БДЖ

Ангел Стоянов бе назначен за общоприет шеф на БДЖ, оповестява БТВ. Той заема позицията след извоюван конкурс. Това съобщи транспортният министър Николай Събев.

Министърът разказа новия началник на Българските държавни железници като специалист, който с изключение на от железници, схваща и от числа .

Събев разяснява и тематиката за и член на Съвета на шефовете на " Холдинг Български държавни железници " ЕАД Йордан Мирчев. По думите му се е наложило да работи като изпълнителен шеф вместо Мирчев. " Това не беше почтено, тъй като имам и други задължения " , добави Събев.

В момента, от който обявихме, че стартира вливане на трите обособени предприятия в БДЖ - Пътнически транспорти, БДЖ - Товарни транспорти и Холдинга БДЖ, от Съвета на шефовете подготвихме пътна карта, която създаваше правната рамка по какъв начин от трите предприятия да създадем едно.

По проект е трябвало документите да бъдат подадени на 15 март, а до 15 септември новото дружество да има лиценз. Николай Събев е върнал два опита за бизнес проект. По думите му показаните проекти по никакъв метод не отчитали икономическия резултат от вливането.

и съществуващия " Холдинг БДЖ " в една компания е проект, който Николай Събев разгласи още през февруари. Целта е редуциране на администрацията и понижаване на задълженията, а при започване на 2024 година единното сдружение БДЖ да излезе на финансовите пазари.
 Смениха трима шефове и в БДЖ
Смениха трима шефове и в БДЖ

Заради неприятно мениджърско ръководство трима са освободени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР