Държавна агенция Национална сигурност“ (ДАНС) и Министерството на вътрешните работи

...
Държавна агенция Национална сигурност“ (ДАНС) и Министерството на вътрешните работи
Коментари Харесай

След като bTV си купи верните отговори на матурата по БЕЛ: ДАНС и МВР започнаха разследване

Държавна организация „ Национална сигурност “ (ДАНС) и Министерството на вътрешните работи започнаха следствие, откакто предходната седмица bTV си купи правилните отговори за матурата по български език.

Все още няма информация за арести, не е ясно и дали към този момент се знае от кое място са изтекли въпросите.

Каква е схемата и какъв брой коства?

Днес опитахме да се свържем с двамата търговци, от които купихме отговорите, само че никой не отговори на позвъняванията ни.

Припомняме ви, че правилните отговори ни бяха препоръчани против 140 лв. от единия продавач и против 200 лв. - от другия. Започнахме да ги получаваме безусловно минути след началото на изпита.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Оказа се, че те се припокриват съвсем напълно с публично оповестените отговори от МОН. На затворените въпроси в единия случай - са без неточност. В другият - има една такава.

Те бяха публикувани от МОН

Интересното е, че получихме правилните отговори и на първите 20 въпроса от трети търговец, с който влязохме в контакт, само че не бяхме платили нищо.

В 759 учебни заведения и в 4185 зали в страната се организира държавният зрелостен изпит по български език и литература. За него заявки бяха подали над 50 000 зрелостници. Ангажирани бяха и 12 970 квестори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР