Ангел Караньотов показа как си почива с любимата на морето.

...
Ангел Караньотов показа как си почива с любимата на морето.
Коментари Харесай

Ангел Караньотов показа сина си - slava.bg

Ангел Караньотов сподели по какъв начин си почива с обичаната на морето. Синът на актрисата Аня Пенчева показа фотография от плажа, на която се вижда неговото момченце.

Младият баща качи колаж в Instagram, с който разкрива по какъв начин са се трансформирали връзките му с Ива Русинова. На първата фотография, която е от 2018 година тя седи в заведение на морския бряг, а на втората е на същото място, единствено че в скута си държи техния наследник.

„ Има два вида хубост.Първата е тази, в която момичето има цялото време на света, с цел да наподобява добре за нейното момче. Втората е тази, в която дамата не се интересува от нищо друго с изключение на нейния мъж! “, написа той към фотографията, направена на обичаното им място на морето.

Караньотов се изясни в обич на половинката си й благодари за това, че е до него. От своя страна тя също разгласява фотография с детенцето и показа, че си е върнала килограмите отпреди бременността.

„ Същото място, същият стол, същата храна, разнообразни мисли... “, приключва постът на мотосъстезателят.

Ангел Караньотов подари Аня Пенчева с второ внуче през февруари тази година. Сега доведената му сестра – Петя Дикова, която също има момченце, чака второто си дете.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР