Анелия шашна феновете си с разголена фотосесия. На 35 години,

...
Анелия шашна феновете си с разголена фотосесия. На 35 години,
Коментари Харесай

Изненада! Анелия цъфна по голи ц*ци и бикини! СНИМКИ:


Анелия шашна почитателите си с разголена фотосесия. На 35 години, фолк певицата за първи път се разхвърля по долни дрехи и развя голи гърди.

Горещата фотосесия на заралийката била въодушевена от стила на Ким Кардашиян. На фотосите обаче демонстрира съвършена фигура, която няма нищо общо с обилните форми на риалити звездата.

На част от фрагментите, някогашната на Коко Динев театралничи предизвикателно по транспарантно боди. А на други фотоси, се е пуснала единствено по сако и… бикини.

През последните месеци Анелия смъкна много килограми и очевидно е желала да запечата момента като най- след това се пусне по долни дрехи. Досега тя беше известна като най- облечената фолкаджийка, само че очевидно на 35 години е решила най- след това да са разхвърля за наслада на почитателите си от мъжки пол.

Говори се, че вдъхновението на Анелия за смяната във външния й тип е ново гадже, което тя интензивно крие. Под сурдинка се шушука, че фолк дивата забила млад турски посланик, който пък й обезпечил да снима няколко клипа в южната съседка. Той й обезпечил достъпа по двореца, в който предходната година снима шлагера си „ Дай ми още “, както и оказал помощ за разпространяването на песента в Турция.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР