Анелия отново е на любовния пазар след страшно голяма любовна

...
Анелия отново е на любовния пазар след страшно голяма любовна
Коментари Харесай

Любо изхвърли на боклука Анелия, защото е „дърта чанта”. Става да я плеснеш отзад и да я завъртиш два пъти, но не и за съпруга!

Анелия още веднъж е на любовния пазар след ужасно огромна любовна драма с Любомир Захаринов. Богаташът я заряза без никакви пояснения след цели 3 години обич, една от които даже и в годеж.

Истината, разкрита от хора от обкръжението на Любо, е, че той в никакъв случай не е гледал на връзката си с фолк дивата съществено. От самото начало смятал, че тя става единствено за секс, тъй като не е на равнището му в интелектуално отношение. Дори в пияно положение се шегувал, че Анелия била от дамите, които стават да ги плеснеш по дупето и да ги завъртиш два пъти, т.е. е от евтините.

Освен това за предприемача Ани била прекомерно остаряла за нещо съществено с него. В момента тя е на 41 година, а той не си се представял женен за такава „ остаряла чанта ”, както я наричал пред другари в нощи на запои.

Изпълнителката на „ Само мене нямаш ” сега е сломена. Тя се намира в меланхолия от неочаквания провал на връзката й, като се приказва, че Захаринов си е намерил 20-годишно гадже и по тази причина е оставил певицата.

Като всяка „ любовница ”, и Анелия ще се върне на сцената след любовната си драма, тъй като към този момент няма кой да й заплаща сметките. Така направи и Мария, когато стартира разводът й с Миро Дзвера. Затова взе участие в „ Капките ”. Анелия мина от там наскоро, само че се провали тотално в имитациите, че даже и в пеенето.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Анелия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР