Анелия най-сетне отвори вратите на своя дом за феновете си,

...
Анелия най-сетне отвори вратите на своя дом за феновете си,
Коментари Харесай

Анелия се шири в палат за 2 млн

Анелия най-накрая " отвори " вратите на своя дом за почитателите си, видя HotArena.

37-годишната певица показа фрагменти от първокласното си иемние в полите на Витоша, което се прави оценка на близо 2 милиона лв.. Всъщност това е вторият толкоз безценен дом във фолка, концепция по-евтин от този на сътрудника й Константин. Досега певицата е споделяла фотоси от двора на баровската къща. Причина за това са хорските приказки, както и недоброжелателните мнения в начин на живот средите от хора, смятащи, че звездите разгласяват снимки от този вид, с цел да се похвалят с охолния живот, който водят.

В Инстаграм изпълнителката качи видео от вкъщи си, в което моли почитателите си да съблюдават противоепидемичните ограничения: " Сега е моментът да споделя, че животът постоянно ще продължи, купоните постоянно ще съществуват, излизанията постоянно ще са част от живота ни, само че в този момент е моментът всички да сме извънредно виновни, осъзнати, по този начин е, апелирам ви, приканвам ви, стойте си у дома. Целувки, обичам ви ".

Видеото също е снимано във външната част на парцела. Впечатление вършат масичните колони, евентуално водещи към една от терасите и красивата зеленина, за която се грижи градинар. 

По-любопитното видео пък е от трапезарията на Анелия, в която се виждат таваните на няколко равнища, стълбището и дървените мебели. В профила й има клип от коридора към спалните пространства. Всъщност тя купи терена преди 6 години, само че градежът се забави поради неточни майстори. В къщата певицата сега е сама. Пратила е щерка си Ивон при майка си, защото преди оповестяването на изключителното състояние имала няколко участия зад граница и се тормозила за здравето на момичето. От друга страна при баба си Ивон успявала по-добре да се концентрира върху уроците си, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР