Холивудската звезда продава на търг 11 часовника от личната си

...
Холивудската звезда продава на търг 11 часовника от личната си
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун продава част от уникалните си часовници

Холивудската звезда продава на търг 11 часовника от персоналната си сбирка.

Малко откакто Силвестър Сталоун приключва фотосите на " Роки " - филмът, който слага началото на холивудската му кариера, той вижда Грег Олман от Allman Brothers Band, който е задремал и е оставил ръката си да виси с открояващ се златен часовник на китката.

Този часовник беше " най-красивото нещо, което в миналото съм виждал ", споделя Сталоун във видеоклип, оповестен от Sotheby`s, и провокира десетилетната му обич към колекционирането на часовници.

Сега холивудската звезда продава на търг 11 часовника от персоналната си сбирка на ликвидация на Sotheby`s в Ню Йорк на 5 юни. Сред продуктите е редкият Patek Philippe Grandmaster Chime, за който се чака да бъдат платени до 5 млн. $, както и часовници, които той е носил в някои от филмите си.

Само седем модела на Grandmaster Chime са създадени в миналото, като се има поради, че това е най-сложният ръчен часовник, създаван в миналото от известните производители на първокласни часовници.

 

 Добави изложение

Като подобен, Sotheby`s го назова " свещеният граал " за колекционерите на часовници, оценен поради извънредно комплицираните му механизми, за чието създаване, произвеждане и сглобяване са били нужни 100 000 часа.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР