Андрю Тейт стана известен в социалните мрежи с противоречивото съдържание,

...
Андрю Тейт стана известен в социалните мрежи с противоречивото съдържание,
Коментари Харесай

Инфлуенсърът, обвинен в изнасилване и трафик на хора в Румъния

Андрю Тейт стана прочут в обществените мрежи с спорното наличие, което разгласява. За известно време от Twitter му бяха забранили да качва постове, поради изявленията му, че дамите би трябвало да носят отговорност за половото принуждение, на което постоянно са жертви.

Въпреки скандалното си държание, Андрю Тейт си завоюва необятна известност, изключително измежду младите мъже, като разпространява това, което самият той показва като хипер-мъжествен, ултра-луксозен метод на живот.

Сериозните проблеми за инфлуенсъра обаче започнаха още през декември, когато той е брат му за първи път бяха задържани в дома им в Букурещ. През март, след решение на румънски арбитър, те бяха освободени от ареста, само че с изискването да останат под домакински арест.

Сега, няколко месеца по-късно, излиза наяве, че на Андрю Тейт публично са му оправени обвинявания в обезчестяване, трафик на хора и основаване на проведена незаконна група за полова употреба на дами. Брат му Тристан и двама негови сътрудници също са изправени пред обвинявания. Всички обаче отхвърлят обвиняванията.

В обвинителния акт, подаден в съда в Букурещ, се споделя, че през 2021 година четиримата обвинени са образували проведена незаконна група за трафик на хора в Румъния и в други страни, измежду които Съединени американски щати и Обединеното кралство.

Предполагаемите жертви са седем, като се допуска, че са били вербувани от братята Тейт посредством подправени обещания за обич и брак. Твърди се също по този начин, че подсъдимите са принуждавали дамите да вземат участие в порнография, която по-късно е била споделяна в обществените мрежи. Един от обвинените е упрекнат в обезчестяване на жена два пъти през март 2022 година, се споделя още в изказването.

Процесът обаче няма да стартира незабавно и се чака да отнеме няколко години. Сега на ход е румънски арбитър, който разполага с 60 дни, с цел да ревизира досиетата по делото, преди то да бъде изпратено на съд.

Екипът на братята Тейт призна, че не е сюрпризиран от отправените обвинявания, само че приема опцията да потвърди невинността им и да отбрани репутацията им. По думите на отбраната обвинителният акт разрешава да бъде показан обстоен набор от доказателства, усърдно събирани и подготвяни с течение на времето, които безспорно могат да обосноват изказванията на братята за непорочност.

Има обаче и обособени обвинявания, които към момента се проверяват. Те са за пране на пари и трафик на малолетни и могат да навлекат спомагателни проблеми на братята Тейт, написа BBC.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР