Андрияна Петкова Татарова е новият изпълнителен директор на Националния дворец

...
Андрияна Петкова Татарова е новият изпълнителен директор на Националния дворец
Коментари Харесай

НДК има ново ръководство, бившата съпруга на Панайот Рейзи оглавява Съвета на директорите

Андрияна Петкова Татарова е новият изпълнителен шеф на Националния замък на културата. Държавната компания е с напълно заменен ръб на шефовете.

Петкова и още двама представители на страната са определени с конкурс, който беше разгласен още през лятото на 2023. Това са Десислав Данов и Нина Найденова.

Преди седмица са вписани и двама самостоятелни членове в груповото ръководство - Иванка Веселинова и Надя Миронова. Веселинова ще бъде и ръководител на Съвета на шефовете.

Иванка Веселинова се оказва някогашната брачна половинка на противоречивия екс-кмет на Созопол Панайот Рейзи, с който са разведени от 2010 година Тя е работила като началник на инспектората на НЗОК към 2020 година



Андрияна Петкова (на снимката) е показана от Министерството на културата като експерт по маркетинг, с 14-годишен опит в издаването на списание за дизайн. " Организирала е и над 30 независими изложения на модерно българско изкуство из целия свят, а по същото време е инициирала и премиите " Славяна " за изцяло творчество в живописта под егидата на президента ", се споделя в информацията, без да се прецизира в кой интервал са проведени въпросните награди.

През 2020 година тя е основала стрийминг платформа за театрални изкуства, в която има достъп до театрални, оперни, кино, фолклорни и балетни заглавия.

Търговският указател демонстрира, че в последните години тя е взела участие в сдружения с друг предмет на дейност- от продуцентство, през търговия с фармацевтични артикули, до ръководство на недвижими парцели и произвеждане на сила от ВЕИ.

Десислав Данов е правист и експерт по обезпечаване, а Нина Найденова е била шеф на Пловдивската опера.Надя Миронова е учител в УНСС в катедра " Управление ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР