Андрей Рубльов и Пабло Кареньо Буста вероятно ще бъдат двамата

...
Андрей Рубльов и Пабло Кареньо Буста вероятно ще бъдат двамата
Коментари Харесай

Рубльов, Кареньо Буста и Тийм ще са големите звезди в Хихон


Андрей Рубльов и Пабло Кареньо Буста евентуално ще бъдат двамата топ сложени в дебютното издание на ATP 250 шампионата в Хихон. Това стана ясно след публикуването на първичния лист с участници. Надпреварата в Испания ще се организира от 10 до 16 октомври.

Голямата вест за локалните почитатели сигурно е присъединяване на локалния любим Пабло Кареньо Буста, който към този момент съобщи, че е пределно стимулиран да победи с купата в родния си град. Световният №14 може да се похвали със седем ATP трофеи, само че единствено една от тях бе извоювана в Испания – на миналогодишния шампионат в Марбея. През този сезон Кареньо Буста доближи до финала на ATP 500 конкуренцията в Барселона, само че загуби от Карлос Алкарас.

Сред най-високо поставените участници е друга испанска звезда – Роберто Баутиста Агут, както и Франсиско Серундоло, Алехандро Давидович Фокина, Томи Пол, Себастиан Баес и Алберт Рамос Винолас.

В листата с участници е и първенецът на US Open за 2020 година Доминик Тийм, за който това ще бъде едвам трети шампионат на хард след завръщането му на корта. Австриецът загуби от Джак Дрейпър на осминафинала в Уинстън-Сейлъм (1-6, 4-6), след което претърпя проваляне от Кареньо Буста на старта на US Open (5-7, 1-6, 7-5, 3-6).

В конкуренцията ще се включат и двама от ветераните в Тура – Фабио Фонини и Адриан Манарино, както и Себастиан Корда.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР