Андрей Новаков призова Европейската прокуратура да се заеме с оповестеното

...
Андрей Новаков призова Европейската прокуратура да се заеме с оповестеното
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Новаков призова Кьовеши да разследва финансовите дарения на криптопирамидата Nexo към "Да, България"

Андрей Новаков прикани Европейската прокуратура да се заеме с оповестеното в България следствие и възможната връзка на компанията Nexo и финансовите дарения към партия " Да, България ". Това стана по време на спор на Европейския парламент в Страсбург, отдаден на отбрана на финансовите ползи на Европейския съюз и битка с измамите.
 
 Андрей Новаков Андрей Новаков Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Организираната престъпност не е това, което помним от 90-те години или от холивудските филми. Днес нейните основни настоящи лица може да са спретнати и образовани младежи с верни дипломи, които оферират новаторски и съвременни артикули ", съобщи Новаков.
 
" Лъскавият офис, готиният уебсайт, усмихнатите млади лица са единствено опаковката. Отвътре отново може да има пране на пари, финансови измами, заобикаляне на глобите против Русия ". Новаков прикани европейските институции да не работят селективно, да ревизират случая и да покажат, че няма двоен критерий и ползата на европейския гласоподавател е над всичко друго.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР