Андрей Ковачев нежелан в бившата югославска република, защото казал истината,

...
Андрей Ковачев нежелан в бившата югославска република, защото казал истината,
Коментари Харесай

Напрежението със Северна Македония расте! Насърчава ли Пендаровски нападенията срещу българите?

Андрей Ковачев нежелателен в някогашната югославска република, тъй като споделил истината, че Гоце Делчев е българин?

Изявлението на македонския президент повтаря тезите на Република Северна Македония от доста години, че е засегнатост против македонската еднаквост и македонския народ, в случай че кажеш неща, които са свързани с обективния прочит на историята - да вземем за пример в случай че твърдиш, че Гоце Делчев е българин, роден в българско семейство. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия българският евродепутат Андрей Ковачев.

„ Изказването на Пендаровски е доста неприятно, тъй като дава причините на тези, които желаят да правят набези и диалект на ненавист против тези, които намерено заявяващите своята българска еднаквост жители на Република Северна Македония. Би трябвало да откри метод да го поправи ", сподели в " Денят стартира " той.

Водещите намекнаха, че той е евродепутатът, за който македонският президент упорства да бъде неразрешено да влиза в страната му.

Според него този акт има доста по-широк смисъл и не е ориентирано към избрани хора.

" Това е доказателство, че македонците не желаят да трансформират своята идеология и желаят по този начин да влязат в Европейския съюз. България не може да си затвори очите, че млади генерации са образовани с тази настройка против България и по какъв начин младите европейски генерации ще живеят дружно, в случай че се ненавиждат ", добави Ковачев.

Той окачестви побоя над Христиан Пендиков в Охрид като непоносим случай.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР