Андреа няма никакви задръжки, което възмути мнозина! Бившата пайнерка Андреа наскоро

...
Андреа няма никакви задръжки, което възмути мнозина!
Бившата пайнерка Андреа наскоро
Коментари Харесай

Кой ще се ожени за такава жена? Андреа си показа срамотиите

Андреа няма никакви задръжки, което възмути мнозина!
Бившата пайнерка Андреа неотдавна закова 35 година, само че не стопира да се държи като 20-годишна разгонена студентка. Тя явно се пробва по всякакъв начин да си откри нов мъж, тъй като стартира да навира „катеричката“ си в очите на хората.



Певицата се пусна в мрежата по бански, само че не кой да е бански, а с изрязана долница в профил. На процедура съвсем се виждат срамните елементи на русокоската. И в случай че не се вижда с безспорна акуратност, то сигурно може да се познае дали се е епилирала изпод.

Не се вижда някогашната на Кобрата да има косми на срамните си елементи. Очевидно постоянно се бръсне на това място, само че не е там въпросът.

Немалко хора се възмущават от первезните фотоси на Андреа. Тя разгласява снимки, на които е полугола или извънредно разголена. Така не наподобява на жена, която скоро ще се задоми.

Няма по какъв начин жена с сходно фриволно държание да си откри мъж, който да я възприема като освен това от секс кукла. А годините текат и към този момент й е време на Андреа да стане майка, тъй като закъснее ли още малко, няма да има път обратно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР