Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията

...
Андре Токев подхвана ново начинание, след като пандемията затвори заведенията
Коментари Харесай

Андре Токев върти търговия с ножове

Андре Токев подхвана ново начинание, откакто пандемията затвори заведенията му, разбра HotArena.

Той се насочил към онлайн търговията и продава питиета, шоколад и най-различни артикули, свързани с кухнята. В уеб страницата на Андре обаче се оферират единствено висококачествени продукти, които несъмнено не са по джоба на всеки. Така да вземем за пример в каталога попадат ножове за над 200 лв. броя. Те са дело на известна международна марка, която създава продукти единствено на професионално равнище. В онлайн магазина обширно е написано защо се употребява всеки един от приборите - нож за сирене, нож за рязане на самун или пък за белене на домати.

Целият подбор режещи принадлежности коства повече от 1500 лв.. Освен кулинарни атрибути, началник Токев предлага и цялостен асортмиент машини за кафе, някои от които доближават баснословна цена от 10 000 лв.. Най-голямата горделивост за готвача обаче е специфична напитка, която е негово персонално произвеждане и по думите му укрепва имунната система. 

" Повече от 20 години в домашни условия подготвям за себе си запарка от джинджифил, лимон и мед. Използвам я постоянно, коагто усещам отмалялост или ми предстяот натоварени дни. Действа безотказно и в никакъв случай не ме е предавала. Съдържа единствено джинджифил, мед, лимон и филтрирана вода ", споделя Токев. Той се шегувал, че напитката е сериозен щит против коронавирус, защото по този метод необикновено подсилвала организма, написа Галерия . Освен това той към този момент има и личен бленд кафе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР