Анджелина, още не съм писал поезия на твоя език, но

...
Анджелина, още не съм писал поезия на твоя език, но
Коментари Харесай

Шефът на "Роскосмос" зове Анджелина Джоли в стихове

" Анджелина, още не съм писал лирика на твоя език, само че ти, приятелко, ме разочарова. Тогава ще пиша на нормалния си език ", написа ръководителят на държавната корпорация " Роскосмос " Дмитрий Рогозин във връзка визитата на Анджелина Джоли в украинския град Лвов. 

„ Ела при нас в Донбас! Има водка, бира, мая “, стартира стихотворението на Рогозин. Той разгласява литературния си опит в своя канал в Telegram, където семейството му е изписана с обичаното в последно време на режима в Русия Z - РогоZин, а аватарът му е алено знаме със сърп и чук.

 В творбата си шефът на Роскосмос твърди, че благосъстоянията на Донбас ще принудят бившия съпруг на Джоли Брад Пит да " зяпне с уста ". „ Суровият ни боец няма да обиди хубавицата. Той те е виждал на кино и отново ще се радва да те види “, се споделя в последните редове на стихотворението.

 Image

Вчера Анджелина Джоли изненадващо дойде в Украйна. В обществените мрежи бяха оповестени поредност видеоклипове, в които холивудската звезда първо посещава кафене в Лвов, а по-късно се разхожда около местната гара. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР