Анджелина Джоли явно не се влияе от коментарите по свой

...
Анджелина Джоли явно не се влияе от коментарите по свой
Коментари Харесай

Анджелина Джоли не се влияе от обвиненията, че манипулира децата си

Анджелина Джоли очевидно не се въздейства от мненията по собствен адрес, че настройва децата против някогашния си брачен партньор Брад Пит и беше снимана в положително въодушевление и с необятна усмивка в компанията на сътрудниците си от биографичния филм за Мария Калас, който се снима в Милано.

Припомняме, че единствено преди няколко дни беше оповестен пост, който осиновеният наследник на двойката Пакс е писал през 2020 година, в който упреква артиста, че е унищожил фамилията.

Малко преди този момент пък, Захара, която е осиновена от Етиопия, не загатна името на татко си, при представянето си в колежа, в който е призната.

Най-големият им наследник Мадокс пък напълно приключи връзката с Брад след новината за абсурда, който двамата имали и който докара до раздялата на звездната двойка. Приятели на Брад са безапелационни, че той е унищожен от отчуждението с трите си осиновени деца, като всички упрекват Анджелина за това, че ги настройва против него, пише dir.bg. Е, очевидно сходни мнения нея не я тормозят и най-малко в обществените си появи, наподобява спокойна и щастлива.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР