Анджелина Джоли твърди, че физическото насилие, упражнявано над нея и

...
Анджелина Джоли твърди, че физическото насилие, упражнявано над нея и
Коментари Харесай

Брад Пит биел Анджелина много преди инцидента в самолета

Анджелина Джоли твърди, че физическото принуждение, упражнявано над нея и децата им от страна на някогашния ѝ брачен партньор Брад Пит, е почнало доста преди случая на частен аероплан през 2016 година, вследствие на който тя подаде молба за бракоразвод, гласят документи, получени от Page Six.

В четвъртък юридическият екип на актрисата направи шокиращите изказвания в опит да разгласява връзка, посредством която да потвърди, че звездата от “Боен клуб ” отхвърля да разреши на някогашната си брачна половинка да продаде своята част от френската им винарна Chateau Miraval, в случай че тя не подпише “обременителен ” и “експанзивен ” контракт за неразкриване на информация.

“Макар че историята на физическото принуждение над Джоли от страна на Пит стартира много преди пътуването на фамилията със аероплан от Франция до Лос Анджелис през септември 2016 година, този полет бележи първия път, когато той обръща физическото си принуждение и към децата. След това Джоли незабавно го е напуснала ", гласи документът.



Според документите, съглашението за неразкриване на информация, което 60-годишният Пит сякаш е предложил на 48-годишната Джоли, цели да скрие “личните му неточности, без значение дали са свързани с шато Миравал или не ", в опит да ѝ попречи да приказва за хипотетичното му принуждение.

Адвокатите на Джоли също по този начин настояват, че Пит е желал от нея да се обвърже с контракт за безмълвие, откакто през 2021 година той е разкрил, че тя е показала запечатано досие, състоящо се от “имейли, резюмета на предстоящите свидетелски показания на фамилията и други доказателства ”, с цел да помогне за разрешаването на разногласието им за настойничество над децата.

" По това време Пит се съгласява да закупи акциите на Джоли във френската винарна, само че се твърди, че се е отказал, защото се е страхувал, че запечатаните документи на някогашната му могат вероятно да станат обществени ”, не престават документите.

“Г-н Пит отхвърли да закупи каузи на госпожа Джоли, когато тя изрази позицията си, че няма да бъде заглушавана от контракт ", сподели юристът на Анджелина Джоли Пол Мърфи в изказване за Page Six.

“Отказвайки да закупи каузи ѝ, а по-късно я съди, господин Пит сложи непосредствено на дневен ред въпроса за какво този контракта за конфиденциалност е толкоз значим за него и какво се надяваше да погребе: насилието му върху госпожа Джоли и тяхното семейство ", продължи той, визирайки правосъдния развой на Пит против Джоли през 2022 година за продажбата на дяловете ѝ от винарната на друго лице.

В подаденото в четвъртък заявление се твърди също, че Джоли “никога не е повдигала обвинявания ” против своя “колега от " Мистър и Мисис Смит ”, тъй като “смята, че най-хубавият метод е Пит да поеме отговорност и да помогне на фамилията да се възвърне от посттравматичния стрес, който е предизвикал. ”

Бившата двойка закупи дружно Château Miraval през 2008 година В парцелът има лозе, известно с производството и развъждането на награждаваното пенливо вино rosé.

Освен битката за шатото, Джоли и Пит се борят и за попечителството над децата си. Двойката, която подписа брак през 2014 година, има шест общи деца Мадокс, 22 година, Пакс, 20 година, Захара, 19 година, Шайло, 17 година, и близнаците Вивиен и Нокс, 15 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР