Анджелина Джоли поръчала на папараци къде и как да я

...
Анджелина Джоли поръчала на папараци къде и как да я
Коментари Харесай

Анджелина Джоли пратила папараци да я снимат „тайно“ с женения Брад Пит

Анджелина Джоли поръчала на папараци къде и по какъв начин да я „ заловен “ на обща фотография с Брад Пит, до момента в който той още бил женен за Дженифър Анистън. Това оповестява PageSix, базирайки се на записките на съоснователя и издател на сп. Rolling Stone Ян Уенър, които би трябвало да излязат на книжния пазар под заглавието Like a Rolling Stone на 13 септември. Онлайн медията разгласява в задатък няколко пикантни истории за звезди, с които го е срещала именитата му кариера – за Арнолд Шварценегер, Том Круз, Боб Дилън, Бет Мидлър, Пол Саймън и други, измежду които е и тази за оповестението на „ Бранджелина “.

Кадърът бил изработен при започване на романа сред Джоли и Пит през 2005 година, когато той към момента минавал за правилен брачен партньор на Анистън. На фотографията прелюбодейците са увековечени дружно на плаж в Кения. Както твърди Уенър, който по това време е притежател и на изданието Us Weekly, един от фотографите на редакцията получил информация за това къде те са на почивка. Фотографът бил съответно осведомен освен с мястото на африканското крайбрежие, където са отседнали кинозвездите, само че и с детайлности от ежедневното им разписание. По думите му, осведомителят била самата Анджелина Джоли, която персонално предложила къде и по кое време да я снимат „ скрито “ с Брад Пит. До този миг хипотетичната нова двойка е генерирала много клюки, само че за извънекранната връзка сред двама от най-красивите артисти в света към момента няма никакво удостоверение черно на бяло. „ Вече имахме фотография, имахме доказателства. Имахме международна сензация, дебюта на Бранджелина “, написа Уенър в книгата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат за първи път през 2004 година на снимачната площадка на кино лентата „ Мистър и мисис Смит “ и тогава сред тях се завързва любовен разказ. Година по-късно Пит афишира раздялата си с Дженифър Анистън след петилетка взаимен живот.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР