Анджелина Джоли и Брад Пит постигнаха споразумение за попечителството на

...
Анджелина Джоли и Брад Пит постигнаха споразумение за попечителството на
Коментари Харесай

Джоли и Пит се разбраха за попечителството на децата

Анджелина Джоли и Брад Пит реализираха съглашение за попечителството на шестте си деца след двегодишни настървени договаряния, съобщи Българска телеграфна агенция.

Адвокатката на актрисата Саманта Блей Диджийн сподели, че съглашението е подписано от двете страни и от арбитър. То отстранява нуждата от правосъден развой.

Вписването му и детайлностите от него са поверителни, с цел да бъдат предпазени децата.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца. Най-големият е Мадокс - на 17 години. Пакс е на 14, Захара - на 13, Шайло - на 12, а близнаците Вивиен и Нокс са на 10.

Двамата артисти бяха най-бляскавата двойка в Холивуд, само че се разделиха през септември 2016 година след повече от 10 години дружно и 2-годишен брак.

Документи за бракоразвод подаде Анджелина Джоли. Тя уточни като причина непреодолими разлики и изиска децата да бъдат поверени на нея.

Започна яростен спор за попечителството, като Брад Пит беше разследван за принуждение над дете и оневинен. Двамата артисти се упрекнаха взаимно, че се пробват да манипулират медиите в своя изгода.

Окончателното съглашение по развода още не е реализирано. Двамата артисти не са сключвали сватбен контракт. Те имат да разделят стотици милиони долари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР