Анди Мъри срещу Новак Джокович ще бъде най-очакваният двубой на

...
Анди Мъри срещу Новак Джокович ще бъде най-очакваният двубой на
Коментари Харесай

Анди Мъри срещу Новак Джокович в Мадрид

Анди Мъри против Новак Джокович ще бъде най-очакваният дуел на тенис шампионата от „ Мастърс “ сериите в Мадрид на следващия ден, 5 май. Настоящият и някогашният номер 1 в света ще влязат в борба един против различен от 2017 година насам.

До осминафиналната класика се стигна, откакто Андо Мъри в профил Денис Шаповалов с 2:1 сета, а сърбинът отстрани Гаел Монфис с 2:0 във втория кръг.

До момента двамата тенисисти са мерили сили на корта цели 36 пъти, като Новак Джокович има преимущество от 25 победи.

Анди Мъри показа оптимистичните си упования по отношение на идната борба: „ На доктрина нямам късмет, той е номер 1 света, а аз играя с железна тазобедрена става. За мен това е чудесна опция, с цел да видя къде се намира играта ми сега. През годините имахме доста борби на най-великите арени в света, въобще не знаех, дали това ще се случи още веднъж. Ще дам най-хубавото от себе си и ще се любувам. “

Новак Джокович се изрече ласкаво за своя противник и за мача, който чака с неспокойствие.

„ Той остави голяма диря в нашия спорт и е едно от най-важните имена в тениса. Да играе на сходно равнище след тази интервенция и всичко, през което мина, е впечатляващо. Устойчивостта и бойният дух са в действителност впечатляващи “, сподели сърбинът.

Автор: Нора Шопова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР