Анди Мъри сподели, че ще трябва да преосмисли целите си

...
Анди Мъри сподели, че ще трябва да преосмисли целите си
Коментари Харесай

Мъри: Трябва пак да попътувам, за да не загубим броя на децата

Анди Мъри показа, че ще би трябвало да премисли задачите си след " изненадващата " купа на тенис шампионата в Антверпен (Бел, €635 750). Също по този начин 32-годишният шотландец се пошегува, че има потребност още веднъж да попътува, с цел да спре да се усилва фамилията му.

" Сега към този момент мога по-спокойно да приказвам за бъдещето. Определено съм по-голям оптимист ", съобщи с усмивка Мъри, който през януари претърпя интервенция за слагане на изкуствена тазобедрена става, а в неделя завоюва първата си купа от две години.

На финала в Белгия някогашният №1 в света надигра Стан Вавринка (Швейц) с 3:6, 6:4, 6:4 и заслужи своя 46-и трофей от веригата на АТР в едвам седмия шампионат след завръщането си на корта. Очакваният са в този момент сър Андрю да си вземе отмора до финалите за Купа " Дейвис " в Мадрид идващия месец, като в това време ще чака раждането на третото си дете.

" Скоро ще имам три деца под 4-годишна възраст. Докато съм отвън тура, фамилията ми непрестанно пораства, тъй че ще би трябвало още веднъж да попътувам, с цел да не загубим броя на децата - уточни с усмивка Мъри. - Много съм разчувствуван за нашето трето дете. Съпругата ми беше голяма опора за завръщането ми в игра, тя ме накара да се боря, с цел да продължа да играя. "

С успеха в Антверпен Анди Мъри се изкачи с цели 116 места в международната класация - от №143 до №127. След последната точка в мача против Вавринка британецът избухна сълзи, а по-късно разяснява:

" Не знам за какво човек става прочувствен за избрани неща. Нямам визия каква е повода. Всеки е друг. При мен се получи, тъй като последните няколко години бяха тежки за мен, а тенисът е нещо, което обичам да върша. Освен това, това през днешния ден беше ненадейно и като цяло - да, май имам много аргументи да бъда прочувствен. Бедрото ми е добре. Вече няма болежка, което е необикновено. Предполагам, че не би трябвало да има, въпреки всичко това е метал. Доколкото знам, металът няма рецептори за болежка или нещо сходно. Това ми разрешава да се състезавам по този метод и да се любувам на това, което върша. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР