Анастасия Волочкова отново се оказа в центъра на скандал. Балерината

...
Анастасия Волочкова отново се оказа в центъра на скандал. Балерината
Коментари Харесай

Секс инструктор разказа за тренировките с Волочкова и показа нейни нови СНИМКИ

Анастасия Волочкова още веднъж се оказа в центъра на скандал. Балерината написа изказване до Следствения комитет с настояването да се откри и накаже оня, който  е разгласил в мрежата нейни интимни фотоси. Сега детективите би трябвало да изяснят кой точно е участвал на тези фотоси. Първо се говореше за един любовник на Волочкова, само че през днешния ден се яви още един претендент. Първоначално съмненията за разпространяването паднаха върху някогашния ухажор на Волочкова – предприемачът Чермен Дзотов. Най-малкото, балерината сама загатна, че е имала разказ с него. Бизнесменът, по думите на Анастасия, се оказал безпорядъчен човек. Тя разгласи, че „ спектакълът е завършен “ и е прекъснала връзките. А той, както допуска артистката, ѝ е отмъстил: пискайки фотосите на любовницата в, меко казано, небалетни пози.

Самият Дзотов не отхвърля: на фотосите е точно той с Анастасия, само че скъпите за сърцето фрагменти той е пазил на надеждно място. Да ги откраднат и пуснат в мрежата са могли единствено други мъже.

И внезапно настъпи непредвиден поврат: отговорност за приключването на откровените фотоси пое различен човек, който не един път е бил участник в гръмки кавги. Става дума за секс треньора Алекс Лесли. Инструкторът по съблазняване твърди: Волочкова сама е употребила неговите „ услуги “. Той няколко пъти е правил с нея „ лични тренировки “ за разкрепостяване на клиентката и просто не е могъл да не запамети тези познания.

Наскоро пристигнало и прозрението: да се крие това от обществото изобщо не би трябвало. За да не бъде необоснован, Лесли посочил още две-три сходни фотоси. По думите му, това е продължение на въпросната фотосесия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР