Анастасия Карпенко, която е украинска филмова звезда се оказа бежанка

...
Анастасия Карпенко, която е украинска филмова звезда се оказа бежанка
Коментари Харесай

Известна украинска актриса се оказа бежанка в България

Анастасия Карпенко, която е украинска кино звезда се оказа бежанка у нас. Тя е взела участие в десетки телевизонни сериали, филми и театрални функции, а сега е в Поморие със своята майка и 10-месечна щерка.

В момента е настанена в частен апартмент на собствен другар, който е българин. 39-годишната звездата на украинското кино и спектакъл споделя пред Нова телевизия, че усеща виновност че е напуснала страната си вместо да се бие с целия актьорски състав на столицата, който е останал в родината си.

„ Абсолютно умерено се живее тук, удовлетворена съм че съм съхранена и тук никой не мисли дали съм звезда или не съм звезда. Аз съм просто човек, който мечтае за мир, който плаче всеки ден когато слуша новините заран и вечер и който изпитва виновност че съм тук в този момент, а не там. Сега обаче съм на първо място майка и би трябвало да бъда виновна за живота на детето си и съм доста признателна на брачна половинка си”, споделя тя.

Актрисата се опасява за живота му на брачна половинка й, който е мобилизиран в защитата на Украйна и се моли да оцелее.

„ Естествено,много ме е боязън. Засега на мъжете от Украйна не им е позволено да пътуват в чужбина, тъй като такава е гражданската позиция - и тя е вярна. Мъжът ми не пожела да тръгне - като брат ми. Той се върна в Одеса, тъй като майка му и по-малките му сестри, са там. Повечето са бежанци във Варшава, само че мъжът ми остана за териториалната защита на град Киев и Одеса”.

Анастасия харесва България и е признателна на протегната ръка само че желае да се върне още веднъж в страната си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР