Анализаторът и пиар експерт Радослав Бимбалов написа коментар в социалната

...
Анализаторът и пиар експерт Радослав Бимбалов написа коментар в социалната
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Опасността за държавата не е в резултатите от предстоящите избори!

Анализаторът и пиар специалист Радослав Бимбалов написа коментар в обществената мрежа Фейсбук, в който изяснява каква е същинската опасност за България сега . Според него тя не е обвързвана с идните тази неделя предварителни парламентарни избори:

„ Хора, престанете да зяпате в димките, които ни пускат. Опасността за страната ни не е в резултатите на идните избори, а в тяхното предумишлено обезсмисляне.
Истината е, че ние сега сме ръководени от Кремъл – през президент, узурпирал по легален път властта и назначил своите служебни министри, които извършват команди, идващи от изток. “

Бимбалов написа още, че през 1928 година партията на нацистите в Германия има 2.6% на изборите . Само четири години по-късно, през 1932, към този момент имат 37.4% . Последствията за цяла Европа и света ги знаете.

А съгласно него България на процедура сега се намира в кремълска окупация:

„ Докато прибалтийските страни декларират, че ще отделят големи суми за защита, с цел да “защитят източната граница на НАТО ”, нашият длъжностен министър на защитата приказва за това по какъв начин “докато на власт е служебното държавно управление, България няма да изпраща контингенти в Украйна ”. Целта не е да успокои българите, а да ги изплаши – да внуши, че някой въобще изисква от нас сходно нещо. “

„ В същото време президентът отхвърля обществено да признае решението на интернационалния съд да арестува Путин и декларира, че България няма да праща оръжия в Украйна, а терористични хакерски групи от Русия заплашват с гърмежи десетки български учебни заведения и университети “ , уточни още Бимбалов. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР