Вчера КЕВР взе решение да се въведе такса електромер. Така

...
Вчера КЕВР взе решение да се въведе такса електромер. Така
Коментари Харесай

КЕВР въвежда такса електромер

" Вчера КЕВР взе решение да се вкара такса електромер. Така към този момент ще плащаме даже и да не употребяваме ток, а единствено за правото да имаме ток. Това е почти следното - все една да ни накарат да плащаме винетка за автомобил, въпреки и да нямаме, тъй като обаче имаме правото да притежаваме автомобил.

" Възраждане " ще се опълчи на тази такса и това ще е първото нещо, което ще създадем в новия парламент. Скептичен съм обаче за резултата от нашите старания, тъй като съгласно резултатите от изборите 10% не желаят такава такса, 20% желаят от цялото си сърце, а на 70% им е все едно. Така че не бих се учудил идващото да е такса водомер, след това такса бизнес (може да нямате бизнес, само че имате право да започнете, нали?) и най-после такса въздух.

В последна сметка не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който я дава. След като на болшинството от народа му е все едно, за какво тогава да не бъде товарен с всевъзможни неуместни налози? Аз не съм склонен, не ми харесва и ще се боря с това, само че като мен мислят тъкмо 10% от българските жители. Дето се вика, единствено преди 5 дни се преброихме. ", разяснява Костадинов в обществената мрежа Фйсбук.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР