Анализът на резултатите на Възраждане показва няколко важни извода. От

...
Анализът на резултатите на Възраждане показва няколко важни извода. От
Коментари Харесай

Костадинов: Резултатите на Възраждане от вота са незадоволителни

" Анализът на резултатите на " Възраждане " демонстрира няколко значими извода. От 247 общини участвахме в локалните избори в 245 общини и то независимо. Вкарваме 201 общински съветници и печелим един кмет на община ". Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в първи коментар след вота в неделя, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Костадинов въпреки всичко акцентира, че са заложили по-високи критерии. " Резултатите не ни задоволяват. На първо място имаше ниска изборна интензивност, имаше платен и корпоративен избор, те изкривиха и изборните резултати ", сподели още Костадинов.

Костадинов акцентира, че 880 000 лева е коствала на " Възраждане " предизборната акция. " Все отново тези наши 201 общински съветници, въпреки да не са броя, която искахме, ни дава опцията да бъдем значим фактор в локалната власт. Ние сме сигурни, че можем да разчитаме на нашите хора ", разясни Костадин Костадинов. Той разяснява, че с тяхна помощ са " счупили феодалните модели, където от години ръководят едни и същи. " За страдание замяната става с друга още веднъж феодална взаимозависимост ", сподели Костадинов.

Относно обвиняванията на Бойко Борисов, че към този момент има нова сглобка сред " Възраждане ", ПП-ДБ и Българска социалистическа партия и че на локално равнище са работили против ГЕРБ Костадин Костадинов съобщи, че ГЕРБ мъчно претърпяват загубата в градовете. " Защо Борисов не реагира толкоз мъчително при загубата на София. Тук Хекимян бе трети. Това разумно ли е. Въпреки това Варна им е проблем. Фандъкова по отношение на Портних е учен ", счита Костадинов. Той посочи, че може би Борисов няма терзание за София, тъй като е сигурен, че тук може да има някаква сделка, до момента в който във Варна няма по какъв начин. " Всички тези приказки са поради болката, че са изгубили първия и втори огромен град. Няма нова коалиция, има единствено една, и тя е сред ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Ако въпреки всичко желае да е пореден, то дано Борисов да поддържа нашия избор на съмнение против държавното управление ", прикани Костадинов.

Деян Николов, претендентът за кмет на София, съобщи, че в столицата е спечелила апатията. " 36% изборна интензивност за София е ниска. Горд съм, че " Възраждане " резервира правилата си и не влезе в никакви обединения с други организации по региони, села, феодали и така нататък ", акцентира Николов. Той разгласи, че ще влезе в СОС като общински консултант. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР