Анабел Атанасова помага за задържането на пиян шофьор10-годишна шампионка по

...
Анабел Атанасова помага за задържането на пиян шофьор10-годишна шампионка по
Коментари Харесай

10-годишна каратистка извърши граждански арест в Бургас

Анабел Атанасова оказва помощ за задържането на пийнал водач

10-годишна шампионка по Карате Киокушинкай извърши цивилен арест на пияншофьор в Бургас.

Анабел Атанасова излиза от учебно заведение „ Константин Преславски ”, когато вижда мъж във очевидно нетрезво положение да се качва в автомобил.

„ Той криволичеше, а в ръцете си държеше бутилка с алкохол. Спортът ме е научил да съм бдителна и да отвръщам, когато типа нещо неправилно. Веднага споделих на татко ми, който пристигна да ме вземе от учебно заведение и се обадихме на тел. 112 ”, описа за Ани.

Бащата Тихомир Атанасов споделя, че пияният водач се качва на колата и криволичейки влиза в насрещното платно за придвижване. Той безусловно стопира на сантиметри от автомобила им, застрашавайки освен тях, само че и пешеходците наоколо до платното за придвижване.

„ Спряхме го и не му позволихме да продължи. Питах го: „ Пил ли си? “ И той без да се смути призна: „ Да, доста! “ После стартира да ни заплашва да го пуснем да продължи да кара ”, споделя бащата.

Бащата и дъщерята държат под наблюдаване водача до идване на органите на реда и задържането му.

При идването на патрула от Второ районно управление (на МВР), служителите на реда откриват с дрегер 2,78 промила алкохол в кръвта на лидера.

Така благодарение на 10-годишната ни бургаска спортистка и нейния татко, пияният водач е спретнат в ареста и против него ще бъде формирано досъдебно произвеждане.

Анабел Атанасова е една от младите очаквания на бургаския клуб „ Киокушин спирит “, със международния първенец - сенсей Гергана Апостолова-Костова. Съвсем неотдавна тя направи мощен интернационален дебют и завоюва сребро измежду кандидати от 7 страни.

Това отличие е единствено част от десетките завоювани на български шампионати от многообещаващата ни вяра в спорта.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР