Амулетите изчистват енергетиката на помещението и аурата на живеещите в

...
Амулетите изчистват енергетиката на помещението и аурата на живеещите в
Коментари Харесай

5 амулета, които ще предпазят дома от злини

Амулетите почистват енергетиката на помещението и аурата на живеещите в него


МЕТЛА

Този предпазен амулет ще помогне да изчистите дома си от негатива, както и да притегли насладата и щастито в дома. Метлата талисман можете да извършите саморъчно и да я окачите в кухнята или в антрето, защото точно в тези места се натрупва най-вече отрицателна енергетика. Трябва да я окачите обезателно с дръжката надолу – единствено в този случай тя ще донесе в дома ви благополучието.

ПОДКОВА

Подковата носи триумф и обилие в дома. Но с цел да носи изгода амулетът, би трябвало да знаете по какъв начин вярно да го окачите. Подковата се слага над входната врата. Ако я окачите с върховете надолу, тя ще пази от заболявания, тъмни сили, врагове и грабители. Ако я окачите с върховете нагоре, ще притегля в дома положителни хора, пари и положителни вести.

КАМБАНКА

Този талисман за дома оказва помощ да уредите връзките сред домочадието. Освен това той притегля положителното и почиства помещението от негативна сила. Ако окачите камбанка над вратата по този начин, че да звъни, когато някой влиза в дома, ще привлечете триумф, обич и благоденствие. Гласът й съгласно националните поверия може да изцелява от заболявания, усъвършенства атмосферата в помещението и притегля насладата и щастието.

KУКЛА

Куклата талисман дава мощна отбрана от уроки, заболявания и житейски неуредици. Нашите предшественици са правели такива амулети собственоръчно. За задачата е задоволително просто да вземете части плат и да им придадете форма на човешко тяло. Куклата талисман се счита за пазителка на домашното огнище. Можете да я държите в кухнята, в антрето или гостната.

КАРФИЦА

Амулетът топлийка би трябвало да бъде забит в перваза на входната врата – тогава тя ще пази дома от зло и недоброжелатели. Този предпазен амулет обаче би трябвало да се употребява доста деликатно. Острието на карфицата поема в себе си целия негатив, донесен от улицата, и го акумулира, по тази причина тя би трябвало от време на време да се почиства от негативната енергетика. Препоръчва се всеки месец карфицата да се подменя с нова.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР