Ами с кого тогава, с останалите падаш, заяви лидерът на

...
Ами с кого тогава, с останалите падаш, заяви лидерът на
Коментари Харесай

Петков готов да работи с ГЕРБ, Борисов - с ПП

" Ами с кого тогава, с останалите падаш ”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Албена, в коментар за думите на премиера Кирил Петков, че няма да договаря с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Възраждане. Така той не изключи, че диалогът за възможна поддръжка или коалиция е вероятен.

Малко преди този момент и самият Петков загатна, че това може да се случи . " В никакъв случай с Движение за права и свободи, Възраждане и ГЕРБ отпред с Борисов ”, сподели той пред Българска национална телевизия, което значи, че алтернатива има, въпреки и без експремиера.

" Най-голям си, но дребните желаят да си играят с различен. Да не стане по този начин двете най-големи партии да сме в съпротива, а дребните да ни ръководят ”, разяснява водачът на ГЕРБ. Борисов уточни още, че е бил срещу да се желае избор на съмнение на държавното управление. " Не че не го заслужават, не, че не би трябвало да си отидат незабавно, тъй като кражбите и корупцията сега са в небивали размери ”, изясни той. Борисов сподели, че е ОК за всички партии, които са ЗА еврото, т.е. и Политическа партия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР