Ръководство за поръчка на автомобилни паркове и класации по EPA

...
Ръководство за поръчка на автомобилни паркове и класации по EPA
Коментари Харесай

2024 Jeep Grand Wagoneer

Ръководство за поръчка на автомобилни паркове и ранглисти по EPA илюстрират измененията за общоприетия Wagoneer за 2024 година, който до момента оферираше 5,7-литров V-8 с 392 к.с. във версията с къса база (Wagoneer L и Grand Wagoneer L с дълга база към този момент бяха единствено с редови шестцилиндров двигател). Сега Wagoneer ще се предлага единствено с версията на редовия шестцилиндров мотор Hurricane с 420 к.с., със задвижване на задните или четирите колела и осемстепенна автоматизирана трансмисия.

Неотдавнашното появяване на новия редови шестцилиндров мотор Hurricane в Jeep Wagoneer и Grand Wagoneer за 2023 година наподобява значи завършек на пътя за V-8 Hemi, които преди този момент се предлагаха в този модел.

Jeep към момента не е обявил публично информация за моделната година 2024, само че ние открихме документи, съгласно които Wagoneer и Grand Wagoneer за 2024 година ще се оферират единствено с 3,0-литровия редови шестцилиндров мотор с две турбини, което значи, че наличните преди този момент 5,7- и 6,4-литрови V-8 мотори ще отпаднат.



Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР