Ами жените предпочитат компанията на приятелките си, вместо тази на

...
Ами жените предпочитат компанията на приятелките си, вместо тази на
Коментари Харесай

Жените предпочитат приятелките си пред мъжете си. Наистина.

Ами дамите избират компанията на приятелките си, вместо тази на съпрузите и сътрудниците си. Това си го знаем, само че към този момент, по този начин да се каже, е доказано от статистически изследвания като това, поръчано от Champneys Health Spa. В него над 50% от омъжените дами дават отговор, че избират да прекарват времето си с момичетата, а не със съпрузите си. Участвали са 1517 дами от Англия (все клиентки на комплекса, обаче).

Не сме шокирани, а допускаме, че и съпрузите не са чак толкоз шокирани (все отново мачовете, бирите и плейстейшънът биха принудили и най-отдадената жена да търси качествено другарство отвън „ фамилното огнище “). Логично, главната причина жените да избират компанията на приятелките е,  че се усещат разбрани и действително изслушавани.

Сред другите аргументи да избираме приятелките са: можем да си приказваме за всичко (57%), тя слуша повече (45%), мога да й кажа неща, които не мога да споделя с партньора си (44%), имаме общи ползи (41%), смеем се до сълзи (39%), мога да бъда себе си (29%), можем да приказваме за по-далечното минало (29%), тя предлага по-добър съвет (28%), тя е по-малко раздразнителна (26%), имаме повече общи неща (25%), тя има по-добро възприятие за комизъм (19%), подивяваме, като сме дружно (18%).

30% от дамите са споделили също, че обичат да обядват или да пийнат по едно пиво в компанията на приятелките си, а 60% -  прекарват по-добре времето си без мъже в близост.

В умозаключение - мъжете би трябвало да са малко по-старателни и да посрещат потребностите на партньорките си,  по принцип, освен първоначално.

Все още няма статистика за гей дамите и дамите, които занапред ще се омъжват (за вторите май знаем и без да питаме). Проучването не демонстрира и мнението на мъжете  – въпреки всичко и те имат право да дадат своите отговори на тези въпроси, нали?

Хайде да си създадем анкета и тук, девойки.  Гласувайте!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР