Американците винаги успяват да ни изумят с щури тенденции, които

...
Американците винаги успяват да ни изумят с щури тенденции, които
Коментари Харесай

Най-странната забрана на американците

Американците постоянно съумяват да ни изумят с щури трендове, които трансформират в световна фикс идея, както и с някои от законите си. И ето, че в този момент ставаме очевидци на това по какъв начин те задействат новия и евентуално най-щурия си закон въобще, който обаче се е наложило да бъде въведен поради зараждането на една също толкоз щура наклонност.
 Шотландия и законът за безплатните артикули за дамска хигиена, който влезе в действие
Шотландия изпревари всички останали страни в света

Хем новаторско, хем практично

За закона в действителност си има добра причина. Целта му е да помогне в битката с тревожно държание, следено измежду младежите. Напоследък те се увличали в това да вдишват азотния оксид, който се съдържа в металните опаковки с бита сметана. Тази наклонност американците назовават doing whippets.

Но защото тя се оказва изключително рискова за здравето, в действие в щата Ню Йорк в Съединени американски щати към този момент работи новият закон, съгласно който на малолетни лица (под 21 години) е неразрешено да бъде продавана бита сметана във въпросните железни опаковки. И както и при всеки различен сериозен закон, нарушителите ги грози санкция - особено тази е в размер на 250 $.
 Снимка 585906

Сумата може и да не звучи като да е висока, само че казусът с вдишването на азотен оксид от подрастващите, фактически е сериозен. А вземането на ограничения просто е било необходимо.
 Амброзия - плодова салата с череши, ананас, сметана и по какъв начин да си я приготвим по класическа рецепта
Най-свежата плодова салата

И за закуска, и за десерт

Оказва се, че то може да аргументи еуфория и виене на свят, като също може да докара и до доста по-сериозни проблеми, в това число замъглено зрение, комплициране, замаяност, изпотяване и даже неочаквана гибел, написа delish.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР