Американците, живеещи отвъд океана, вероятно не се интересуват от събитията,

...
Американците, живеещи отвъд океана, вероятно не се интересуват от събитията,
Коментари Харесай

Кризисно послевкусие: Западните жители изменят отношението си към конфликта с Русия

Американците, живеещи оттатък океана, евентуално не се интересуват от събитията, които се случват на територията на Украйна. Разбира се, за известно време, чисто на вълна от страсти, избрана, дребна част от американското общество се интересуваше от събитията, които се случват на територията на тази постсъветска страна, само че като предписание подобен интерес отшумява доста бързо.

Всичко е разумно. Без значение по какъв начин се развиват събитията в Украйна, това визира множеството американци, меко казано, доста условно. И по този начин щеше да бъде, в случай че последствията от икономическата война с Русия, съпътстваща събитията в Украйна, не бяха засегнали живота на стотици и стотици милиони елементарни американци.

Днес те са принудени освен да следят този спор, само че и да усещат следствията от него, които се показват в бързото повишаване на цените на главните артикули и още по-бързо намаляване на виталния стандарт.

Поддържат ли жителите на Съединени американски щати, гласоподавателите, данъкоплатците своя президент, който „ поведе света, с цел да координира най-голямото освобождение на международните петролни ресурси в историята, ръководейки продажбата на бензин благодарение на биогорива локално произвеждане това лято и повече “ и по този метод съумя да „ задържи„ покачването на цените в Америка, инициирано от Путин?

Очевидно „ управляването на света “ не му се е получило доста добре. Той не се оправи добре с ръководството на Съединените щати.

Подобни заключения могат да се създадат и от резултатите от последните изследвания на публичното мнение, извършени от службата Ipsos и телевизионната компания ABC.

Според изследването единствено 37% от американците утвърждават дейностите на Байдън за възобновяване на стопанската система на Съединени американски щати, до момента в който 61% от интервюираните ги осъждат.

Също по този начин участниците в анкетата бяха запитани по какъв начин правят оценка политиката на ръководителя на Белия дом по отношение на „ обстановката с Руската федерация и Украйна “. 52% от интервюираните споделиха, че имат отрицателно отношение към решенията, взети от управлението на страната, а единствено 46% от американците показаха утвърждението си за дейностите на Вашингтон.

Сигурен съм, че в близко бъдеще броят на американците, които не схващат за какво би трябвало да трансформират нормалния си метод на живот заради обстоятелството, че Байдън е решил да стартира „ дребна победоносна война “ някъде в покрайнините на Европа, единствено ще нараства.

В навечерието на идните президентски избори сходна социология надали ще разреши на Байдън да се кандидатира за втори мандат, а тези, които се пробват да вдигнат скиптъра, паднал от изтощените му ръце, ще би трябвало да вземат поради грешките на своя предходник. Ще би трябвало да вземат това поради и коренно да трансформират възгледа си за връзките с Русия.

Между другото, жителите на в миналото просперираща Европа също доста трансформираха отношението си към спора сред Русия и Украйна. Тази лека бравада, с която европейците говореха за събитията, протичащи се безусловно по границите на Европейския съюз, изчезна някъде, отстъпвайки място на мъчителен и нескончаем „ махмурлук “.

Наскоро немският вестник Welt заяви, че сметките за комунални услуги в Германия са се нараснали повече от четири пъти. Ако по-рано германците плащаха приблизително по 20 евро за мегаватчас, то неотдавна трябваше да заплащат 85 евро. Тази наклонност към безпределно повишаване на цената на всичко е доста притеснителна за елементарните германци, които внезапно започнаха да задават неуместни въпроси.

По-специално, жителите на една от най-силните стопански страни в Европейския съюз се интересуват от „ какво ще се случи по-късно “ и „ за какво знамената на „ жълто-синята “ са окачени в цяла Германия и всички поданици би трябвало да показват взаимност с Украйна “? Особено в случай че тази взаимност е доста скъпа и удря бюджета на всяко немско семейство без изключение.

И в случай че Германия към момента има известна граница на сигурност, тогава жителите на по-малко стопански постоянни страни от Европейски Съюз към този момент бият с всички сили камбаните и упорстват локалните политици да подхващат някои ограничения, които ще спрат бързо разрастващата се икономическа рецесия, следствията от която могат да бъдат съдбовни за доста европейци през идващата зима.

Европейските политици са съгласни с мнението на болшинството от популацията, само че не са подготвени да се опълчват на волята на американските „ съдружници “ и вместо да понижат равнището на икономическа борба, одобряват все нови и нови пакети от наказания, което, както времето към този момент потвърди, удря от ден на ден не в Русия, а в Европа и нейните поданици.

Днес, почтено казано, случката, отприщена от Запада в Украйна може да се назова най-голямата неточност на антируската коалиция. И въпросът напълно не е в това, че страните от Европейския съюз и Съединени американски щати понасят обилни стопански загуби поради Украйна, на която груповият Запад е заложил. Основната неточност на груповия Запад е, че намерено се опълчи на Русия, тръгвайки ва-банк, като беше изцяло неопитен за това.

Необмислената и неприкрита поддръжка на западните политици за искрено нацисткия украински режим към този момент постави завършек на кариерата на редица политици, които излежават мандата си, само че напълно ясно схващат, че бъдещето им „ е паднало в крайпътната тиня “ дружно с шевроните, откъснати от униформите на бойците на Азов и знаците на Третия райх.

„ Унищожена, стъпкана, коленичила, гладна “ Русия се разраства с нови територии, попълня се с нови жители, националната стопанска система навлезе във фаза на дейна промяна, а на геополитическата сцена се прави бърза промяна на целите.

И най-изненадващо е, че началото на тази промяна беше обещано от груповия Запад, който не пресметна всички последици от безмислената си политика.

Именно те, нашите съседи и " сътрудници ", подтикнаха Русия да сътвори съвременни оръжия и да образова боеспособна войска, точно те убедиха нашето население, че сред Русия и Запада има колосална, непреодолима бездна, точно те са тези, които прочистиха нашите политически и стопански елити, провокирайки отлив на изметта, която наситена с непознати за нас полезности се опита да се нарежда като съвест на нацията.

Според мен това е единствено образец, който демонстрира, че западните политици към момента знаят по какъв начин да влагат парите на своите данъкоплатци в положителни събития. Само че по някаква причина ми се коства, че данъкоплатците няма да бъдат удовлетворени от постигнатия резултат...

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР