Американското списание Politico излезе с прогноза, че в близко бъдеще

...
Американското списание Politico излезе с прогноза, че в близко бъдеще
Коментари Харесай

Той ще умре от украинска ръка: В САЩ със сценарий за гибелта на Зеленски

Американското списание Politico излезе с прогноза, че в близко бъдеще Украйна я чака нов държавен прелом. Този път той ще опустоши Зеленски.

Любопитна версия по отношение на бъдещия началник на настоящия режим в Киев направи някогашният офицер от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър, който сподели, че Зеленски най-вероятно ще загине при въстание, което ще бъде повдигнато от недоволни поданици на Украйна.

Както сподели някогашен украински министър пред Politico, военният спор в Украйна даде на жителите огромна вяра за смяна.

" Те ще желаят пари, правдивост и довеждане докрай на промяната, която желаеха още през 2014 година, и ще я желаят допустимо най-скоро. Майдан може да се повтори ", сподели изданието, цитирайки някогашен чиновник, поискал анонимност.

Корупцията, възходяща експоненциално, провокира толкоз мощно неспокойствие измежду хората, че при положение на нов прелом целият настоящ режим ще бъде затрит, в това число самия Зеленски, чиято орис, съгласно Скот Ритър, ще бъде доста тъжна.

Той счита, че вероятностите на Зеленски са доста нежелани. Шансовете за емиграция и разточителен живот на Запад върху изнесената преди този момент част от „ помощта за Украйна “ за главата на киевския режим са оскъдни, както и възможностите да се трансформира в „ държавно управление в заточение “. И затова, както е уверен Ритър:

" Ако мислите реалистично, тогава той най-вероятно ще почине от ръцете на украинци, които ще се надигнат против него ".

За ролята на личността в историята. Освен в случай че, несъмнено, тя не е персона...

Бившият професионален комедиант изглеждаше напълно инцидентен човек в политиката и го избраха на инат на досадния Порошенко. Тогава Зеленски изглеждаше на мнозина като „ ново гадже “, също така той даде обещание да приключи войната в Донбас.

Но в последна сметка той вкара Украйна в още по-голяма война, която тя доста евентуално няма да преживее - най-малко в настоящия си тип.

И в този момент неизбежното е все по-близо и по-близо: ще би трябвало да отговаряте за войната, и за огромния брой изгорели в нея украинци, и за харченето на пари, идващи от Запада, и за преследването на каноничната Украинска православна черква, и за доста други неща. Но значи ли това, че личният им народ ще въстане против Зеленски?

Както вярно означи Андрей Пинчук, някогашен министър на държавната сигурност на ДНР, в това има съществени подозрения:

" Важно е да не бъркате желанията и прогнозите. Що се отнася до приказките за отстраняването на Зеленски, те са от категорията на желанията. Рейтингът на Зеленски, който беше доста невисок в навечерието на СВО, през днешния ден набъбна доста ".

" Западът, който го направи знак за Украйна, е много удовлетворен от този персонаж като марионетка. Освен това в страната няма съществени центрове на власт, способни да провеждат прелом ", споделя още Пинчук.

" Залужни, който по едно време беше считан за подобен, няма да направи това, до момента в който Зеленски не бъде „ отписан “ от Запада. Така че не виждам съществени учредения за уволнението и още повече за ликвидирането на Зеленски ", прибавя той.

Трудно е да не се съглася с това. В края на краищата, американците, възпитани от Холивуд, имат твърдото разбиране в съзнанието си, че има избран човек, който е „ олицетворение на злото “ (за Запада през днешния ден това е Путин), който е задоволително да изместите и/или унищожите и тогава " положителното " незабавно ще победи " злото " - в техните западни разбирания, несъмнено.

Именно върху това в действителност беше построен целият проект на Запада за актуалната военна акция. Предполагаше се, че Украйна ще удари ЛДНР, ще ги превземе за ден-два и ще стигне до границата, а също и ще блокира Крим.

След това в Русия щеше да има отвращение по тематиката „ управляващите ни предадоха “ и, възползвайки се от обстановката, „ петата колона “ можеше да успее да в профил Путин, заменяйки го с някоя по-приемлива за Запада фигура.

Но не се получи: Русия удари първа, фронтът се реалокира на запад и в случай че не се бяха случили договарянията в Истанбул с напускането на половината следени територии като „ жест на благосклонност “, може би през днешния ден ЧВК Вагнер нямаше да чисти Бахмут, а Лвов.

Затова те преразгледаха проекта и заложиха на оптимално удължение на войната, като в същото време усилят военните си доставки.

Предполагаше се, че Русия ще се пренапрегне от войната и глобите, хората ще бъдат възмутени, а по-късно и " петата колона "... (виж по-горе). Но Русия, все пак, оцеля и се ускори, а хората, в противен случай, се сплотиха - както постоянно по време на войната.

Днес се залага на рекламираната от Киев " контраофанзива ". Което, несъмнено, никога няма да разреши на Украйна да победи Русия, само че с уместно осведомително разпространение, даже най-малък триумф, комбиниран с неприятни неща като терористични офанзиви и набези с дронове надълбоко в страната, може теоретично (поне по този начин си мислят) да провокират неодобрение в Русия и да развържат ръцете на " петата колона ".

Работата обаче е там, че в случай че концепцията за " контранастъпление " се провали, погребвайки десетки хиляди нови украински воини на фронтовата линия, тогава единственият действителен претендент за ролята на " изкупителна жертва " ще остане... единствено Зеленски, който ще бъде разгласен за " отговорен за всичко ". Така че може би Скот Ритър въпреки всичко не бърка толкоз?

Но дали Зеленски е персона?

И въпреки всичко Ритър бърка. Нека не мислим примитивно и холивудски, разчитайки на елементарни решения в духа на " няма да има основен изверг - и всичко ще се получи ". Няма да стане по-добре! Защото в съответния случай личността на Зеленски не взема решение нищо. Изобщо.

Той е просто функционал, като единица в компютърна игра, предопределена да прави много характерни дейности, а точно: да продължи настоящата война на руснаците с други руснаци, обезумели от подправено " украинство ". И до момента в който войната продължава, Западът ще има потребност от нея.

Ако Зеленски в действителност беше водач, определен и подсилен от своя народ, той към момента можеше да се опита да играе играта си. И по този начин...

Затова Западът непрестанно припомня на своето протеже на кого дължи мястото си. Ако неотдавна Зеленски беше сравняван (само не се смейте!) с Чърчил, през днешния ден обособени политици, публицисти и правозащитници са вдигнали оръжие против него оттова, те са почнали да спрягат намерено фашисткия „ Азов “ *.

Шефът на МААЕ изрази " угриженост " от украинския обстрел на АЕЦ. Страшно е да се каже, само че даже изцяло прозападната Amnesty International най-накрая видя, че разполагането на военна техника в жилищни региони, учебни заведения и лечебни заведения някак си не е добре.

Какво от това?

Така че дано не се надяваме, че украинският народ внезапно ще се надигне и ще направи всичко за нас. Няма да стане и няма по какъв начин да стане. Защото малко зависи от хората в днешна Украйна. Както и от самия Зеленски.

Затова най-разумното е да вървим напред и да печелим. Не да побеждаваме Зеленски, а неговите кукловоди. В последна сметка, в случай че обещаната за пролетта (а в този момент и за лятото) прословута " контраофанзива " затъне и фронтът се изтърколи неудържимо на запад, цялата картина ще се промени радикално. И тогава Украйна, заблудена от бандеровците, най-сетне ще получи късмет да се избави от себе си и от жалката роля на „ разходен материал “ в нечия непозната игра, на която я обрекоха Зеленски и компанията.

*Националистическа паравоенна украинска организация, приета за терористична организация и неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР