Американското индустриално списание Automotive News обяви, че Euisun Chung, изпълнителен

...
Американското индустриално списание Automotive News обяви, че Euisun Chung, изпълнителен
Коментари Харесай

Шефът на Hyundai Еуйсун Чунг е „All-Stars Industry Leader 2023“

Американското индустриално списание Automotive News разгласи, че Euisun Chung, изпълнителен ръководител на Hyundai Motor Group притежател на марките Kia, Hyundai и Genesis, е победител в премиите " Automotive News All-Stars 2023 " в категория „ Лидер в промишлеността “. Наградата признава ролята на Чунг като движеща мощ в развиването на технологиите и устойчивостта в сходство с визията на Групата за бъдеща подвижност.

Предшественици на корееца като носители на премията All-Stars Industry Leader са Бил Форд, изпълнителен ръководител на Ford Motor Company, който получи премията през 2020 година, Мери Бара (2018 г.), ръководител и основен изпълнителен шеф на General Motors, и Серджо Маркионе (2014 г.), тогава Изпълнителен шеф на Fiat Chrysler Automobiles.

В продължение на 40 години премиите отличават далновидни персони в промишлеността на подвижността, които имат извънреден принос за напредъка и оформянето на смяната. Един All-Stars водач в промишлеността би трябвало да показва оперативни достижения в съответната област и да има доста въздействие върху промишлеността. Титлата се присъжда на топ мениджъри, които са показали изключителни лидерски качества.

„ Бих желал да благодаря на екипа на Automotive News за тази специфична премия – за мен е чест да бъда разгласен за „ Лидер на всички звезди в промишлеността за 2023 година “ - споделя Чунг - „ Тази премия е самопризнание за цялото семейство на Hyundai Motor Group и сътрудниците по целия свят. Те работиха доста интензивно и са ангажирани с постигането на нашата визия за умна, устойчива подвижност и прогрес за човечеството. “

„ Hyundai Motor Group и нейните марки Hyundai, Kia и Genesis се трансфораха в модернист в промишлеността “ - споделят от Automotive News - „ Под управлението на Euisun Chung, тази тежка категория в промишлеността внася „ новото “ в променената подвижност, с световно водачество и голям брой технологии на утрешния ден. 53-годишният изпълнителен ръководител слага третата по величина автомобилна компания в света на картата за електрически транспортни средства (EV) и атомна сила, в допълнение към първокласните коли и транспортните средства със особено предопределение (PBV). “

От Automotive News акцентират и стъпките, които Hyundai Motor Group подхваща, с цел да се развие в снабдител на умна, устойчива подвижност - „ концепциите на групата пионерска роботика, изкуствен интелект (AI) и усъвършенствана въздушна подвижност (AAM) са смели, футуристични и нереални, създавайки „ подвижност на нещата “, която обгръща всички форми на придвижване, в това число “.

Hyundai Motor Group ще продължи своята промяна към интелигентно и стабилно бъдеще на подвижността, като се концентрира върху изгодите за световното общество. Първите стъпки по този път на промяна към този момент доведоха до обилни промени в групата под управлението на Ейусун Чунг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР