Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви, че президентът Доналд Тръмп Доналд

...
Американският вицепрезидент Майк Пенс заяви, че президентът Доналд Тръмп Доналд
Коментари Харесай

Майк Пенс нарече Тръмп "най-големия защитник" на Израел в историята

Американският вицепрезидент Майк Пенс съобщи, че президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е направил за една година повече от всеки собствен предходник през последните 70 години, с цел да сближи Съединени американски щати и Израел, съобщи Асошиейтед прес.

На празненство във Вашингтон по случай Деня на независимостта на Израел Пенс назова Тръмп "най-големия бранител, който еврейската страна в миналото е имала ".

"Президентът (на САЩ) в този момент написа история ", увери той.

Вчера, точно на 70-ата годишнина от основаването на Израел, Съединените щати реалокираха посолството си в Израел от Тел Авив в Ерусалим - предизборно заричане на Тръмп. На церемонията в Ерусалим участваха президентската щерка Иванка Тръмп, брачният партньор й Джаред Къшнър, министърът на финансите Стивън Мнучин, над 10 конгресмени републиканци и двама милиардери спонсори на партията, показва АП.

Агенцията отбелязва, че в рядко единение по време на ерата Тръмп републиканците са отпразнували откриването на преместеното посолство на Съединени американски щати в Израел.

За сметка на това нито един демократ не участва на церемонията в Ерусалим. Повечето представители на партията резервираха безмълвие през вчерашния ден, като се изключи няколко писмени изказвания в поддръжка на преместването на посолството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР