Американският уфолог Ник Редферн представя нова и необичайна теория за

...
Американският уфолог Ник Редферн представя нова и необичайна теория за
Коментари Харесай

Нова и необичайна теория за това какво е Чупакабра

Американският уфолог Ник Редферн показва нова и необикновена доктрина за това кой е Чупакабра.Уфологът споделя: “Това без подозрение е един от най-странните случаи на моето другарство с по този начин наречените информатори и тази доктрина е толкоз странна и невероятна, че може да е истина. Или не … Не съм сигурен за нищо.През септември 2013 година, получих писмо от човек, който се назовава Ед. Той пишеше, че е живял в щата Юта и уверяваше, че е работил в най-секретната военна група на Dugway Proving Ground.

 Образ на Чупакабра
Образ на Чупакабра Ед пишеше, че е гледал документален филм за Чупакабра по канала SyFy и, че знае какво е това създание. И може да ми опише за това.Отговорих му: “Разкажи ми, апелирам! ” и той ми върна отговор.
Според Ед, тези плешиви и странни създания, наречени Чупакабра, са в действителност … Тилацини (Thylacine, липсващ австралийски торбичен вълк).

 b2 - Нова и необикновена доктрина за това какво е Чупакабра
Официално, последният Тилацин умира в зоологическа градина през 1936 година. Те приличали на кучета, с огромна глава, мощни челюсти, а задните им крайници били по-дълги от предните и имали специфична конструкция, заради което походката на Тилацините била извънредно галопираща.Тилацините живеели в Австралия, Нова Гвинея и Тасмания, която е надалеч от Пуерто Рико, където Чупакабра е видян за първи път, само че теорията на Ед изяснява и това.Няколко думи за тестовата площадка Dugway Proving Ground, където е работил Ед. Тя е основана през 1942 година по заповед на президента Рузвелт и заема повече от 120 хиляди дка земя. Тя съществува и до през днешния ден, и към момента е изцяло недостъпна за цивилните.Сред тайните теоретици, този полигон има същото значение като известната Зона 51 за уфолозите. Те свързват това място с създаването на химически оръжия, смъртоносни вируси и изследвания на редки и рискови заболявания.Ед и аз продължихме електронната си преписка и с всяко ново писмо, той ми разказваше от ден на ден и повече детайлности за неговата доктрина. Ед твърди, че през 80-те години на предишния век, учените от тестовата площадка са получили проби от ДНК и са решили да се опитат скрито да възкресят това животно.Експериментът за клониране бил отличен и скоро “възкръсналите ” Тилацини били сложени в клетка навън в тестовата площадка. В същото време, както настояваше Ед, тези животни са пресъздадени освен за теоретичен опит, само че и за военни цели.Военните желали да основат “дива войска ” от тях, която би атакувала врага и с помощта на извънредно огромните и мощни челюсти, да нанася ужасни рани на съперниците.В същото време, откривателите от тестовия сектор твърдели, че с помощта на Тилацините, са основали доста рисков вирус. При заразяване на хора с него, същите ще се трансфорат в рискови неконтролируеми фанатици.Но, учените решили, че опитите с хора ще са доста рисковани, само че “възкресените ” Тилацини били идеални за тази цел. Вирусът би ги направил по-агресивни и рискови за врага.След това, инфектираните животни трябвало да бъдат пуснати в „ свободна среда “, с цел да ревизират държанието им. И познайте кое място е определено за този опит? Точно по този начин – Пуерто Рико.И по този начин, в джунглите на Пуерто Рико излязло цяло стадо нападателни “възкресени ” Тилацини, а нападенията им върху добитъка довели до легендите за Чупакабра. След това, учените евентуално са изгубили надзор над освободените животни.Ед ме увери, че всичко това е 100 % правилно, само че аз се усъмних. И тогава Ед ми написа нещо, след което съвсем му повярвах.

 b3 - Нова и необикновена доктрина за това какво е Чупакабра
Факт е, че хората разказват Чупакабра по друг метод. В някои случаи, това е четирикрако животно, а в други – двуноги. Структурата на задните крайници на Тилацина е такава, че може да стои на задните си крайници като кенгуру.

 b4 - Нова и необикновена доктрина за това какво е Чупакабра
Изследователите Ган (1863 г.) и Мюлер (1972 г.) в своите книги разказват случаите, в които е забелязан Тилацин, който стои на задните си крайници и се обляга на дебелата си опашка за баланс.Наистина желая да имам вяра в тази доктрина, само че за мен всичко е прекомерно пресилено и наподобява като сюжет на филми като “28 дни по-късно ”. Въпреки това признавам, че версията на Ед е доста добре премислена и забавна. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР