Американският технологичен гигант Apple вероятно ще пусне на пазара iPad

...
Американският технологичен гигант Apple вероятно ще пусне на пазара iPad
Коментари Харесай

Apple може да пусне сгъваем iPad на пазара през 2024 г.

Американският софтуерен колос Apple евентуално ще пусне на пазара iPad със сгъваем екран през 2024 година, смята  анализаторската компания CCS Insight, която предвижда, че американският софтуерен колос скоро ще стартира да опитва със сгъваема технология, съобщи Си Ен Би Си.

CCS Insight разгласява своя годишен планиран отчет във вторник, в който анализаторите на групата вършат прогнози за бъдещи артикули и трендове.

В последния си отчет CCS Insight предвижда, че Apple ще пусне сгъваем iPad преди сгъваем iPhone. Това е в несъгласие със тактиката на други производители на смарт телефони като Samsung, които пуснаха сгъваеми смарт телефони, а не таблети.

„ В момента няма смисъл Apple да прави сгъваем iPhone. Смятаме, че те ще избегнат тази наклонност и евентуално ще се пробват първо със сгъваем iPad “, сподели пред Си Ен Би Си Бен Ууд, началник на проучванията в CCS Insight.

„ Сгъваемият iPhone ще носи извънредно висок риск за Apple. Ще би трябвало да е необикновено безценен, с цел да не се канибализира съществуващите iPhone модели “, добави Ууд.

Анализаторът сподели, че един сгъваем iPhone евентуално ще би трябвало да коства към 2500 $. iPhone 14 Pro Max на Apple с максимален потенциал памет, който сега е най-скъпият модел в гамата на компанията, коства към 1599 $.

Ууд също по този начин сподели, че в случай че Apple има някакви механически проблеми със сгъваемия телефон, компанията ще стане обект на голям брой рецензии.

Въпреки това Apple няма „ друга избор, с изключение на да реагира, тъй като наклонността към сгъваеми устройства набира скорост “, сподели Ууд.

Той сподели, че навлизането на този пазар първо с iPad ще даде късмет на Apple да се научи по какъв начин да ползва и мащабира технологията за сгъваем екран, както и да „ вдъхне нов живот “ на гамата iPad.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР